vineri, 29 iunie 2018

OZN-urile și Bombele Nucleare - Relevarea Legăturii Secrete


     Conținutul acestui documentar are implicații masive pentru întreaga noastră planetă. Considerată a fi prea controversată pentru televiziune, este diferit de multe alte "documentare" OZN ce se găsesc în televiziunea de rețea, care conțin mai multe speculații decât fapte, acest film examinează riguros istoria oficială a activității OZN la laboratoarele de arme nucleare, probe aeriene, depozitele de depozitare și siluri de rachete - folosind fișiere autentificate și mărturia martorilor oculari militari investigați.
    Extratereștrii care posedă o tehnologie extrem de avansată au monitorizat și chiar au manipulat arme nucleare americane și ruse timp de zeci de ani. Aceste evoluții uimitoare, aproape de necrezut nu trebuie păstrate secret din cauza a mână de funcționari guvernamentali și militari. Toți avem dreptul să cunoaștem faptele. Sute de veterani militari americani discută în mod deschis aceste incidente sinistre și mii de documente guvernamentale declasificate confirmă afirmațiile lor.

    Mulțumiri lui Robert Hastings pentru acest nou documentar http://www.ufohastings.com/

   Despre OZN-uri și Arme Nucleare

   Deși majoritatea oamenilor nu au cunoștință de existența sa, conexiunea UFO-Nukes este acum remarcabil de bine documentată. Documente ale US Air Force, FBI și CIA declasificate prin intermediul Legii Libertății de Informare stabilesc un model convingător și continuu al activității OZN în zonele de depozitare ale armelor nucleare americane care încep din decembrie 1948.
   Mai mult, aceste incursiuni misterioase nu sunt istorie antică, ca să spunem așa, au avut loc în timpul războiului rece. Într-adevăr, dovezile sugerează că au avut loc incidente multiple în apropierea siturilor ICBM operate de Malmstrom AFB, Montana, relativ recent precum octombrie 2012.
   Timp de mai mult de 40 de ani, remarcabilul cercetător Robert Hastings, a căutat și intervievat personal pensionat al Forțelor Aeriene din SUA în legătură cu participarea lor directă sau indirectă în incidente de OZN relaționate cu armele nucleare. Acești indivizi - de la colonei pensionați până la foștii piloți aerieni - raportează întâlniri extraordinare care au implicații evidente asupra securității naționale. De fapt, luate în concluzia lor logică, aceste cazuri au implicații planetare, având în vedere consecințele îngrozitoare care ar rezulta dintr-un război nuclear la scară largă.
   În mod semnificativ, activitatea OZN depășește ocazional o simplă supraveghere și implică o interferență directă și lipsită de ambiguitate cu sistemele noastre de arme strategice. Numeroase cazuri includ rapoarte despre disfuncționalități misterioase ale unui număr mare de rachete nucleare în momentul în care unul sau mai multe OZN-uri se aflau în apropiere. (Documentele declasificate ale Ministerului Apărării Sovietic confirmă că asemenea incidente au avut loc și în fosta URSS.)
   Până în prezent, Hastings a intervievat mai mult de 150 de veterani militari care au participat în diverse incidente legate de OZN-uri în locuri cu rachete americane, instalații de stocare a armelor și testare de bombe nucleare. Evenimentele descrise de acești indivizi nu lasă nicio îndoială că programul american de arme nucleare este o sursă de interes permanent pentru cineva care deține o tehnologie superioară.
   În 27 septembrie 2010, Hastings a fost cel care a organizat conferința de presă privind conexiunea UFO-Nukes la Clubul Național al Presei din Washington DC, în cadrul căreia șapte veterani ai Forțelor Aeriene ale SUA au discutat despre incursiunile OZN la siturile de arme nucleare în timpul războiului rece. CNN a transmis live evenimentul respectiv; video poate fi văzut AICI . 
    Martorii au spus că s-au simțit obligați să vorbească despre realitatea activității OZN la siturile cu arme nucleare și au îndemnat guvernul american să dezvăluie în cele din urmă faptele poporului american și din restul lumii.
   Din 1981, Hastings a prezentat rezultatele cercetărilor sale în mai mult de 500 de colegii și universități la nivel național, și posedă sute de scrisori de recomandare foarte favorabile din partea sponsorilor. "Nu condamn nicio agenție guvernamentală pentru politica sa de secretizare în ceea ce privește OZN-urile", spune Hastings, "dar cred că publicului ar trebui să li se expună faptele".
   Hastings consideră că OZN-urile sunt pilotate de vizitatori din alte părți ale universului care, din orice motiv, s-au interesat de supraviețuirea noastră pe termen lung. El afirmă că aceste ființe ne alterează ocazional armele noastre nucleare pentru a trimite un mesaj guvernelor american, sovietice și rus că posesia lor și posibila utilizare pe scară largă a armelor nucleare amenință viitorul omenirii și integritatea ecologică a planetei. Pe scurt, Washington și Moscova sunt avertizați că "se joacă cu focul".
    Sugerând că acest scenariu este singura explicație pentru vizionările pe scară largă ale OZN-urilor în epoca modernă ar fi prezumtiv, simplist și fără îndoială, inexact. Cu toate acestea, Hastings consideră că incidentele relaționate cu armele nucleare acum bine documentate sunt esențiale pentru a înțelege misterul ce-l avem în față.
   Uneori, realitatea este mai ciudată decât ficțiunea.

  Despre filmul OZN-urile și Armele Nucleare

   Realitatea incursiunilor OZN la instalațiile americane de arme nucleare s-a stabilit convingătoare. Sute de veterani militari americani discută în mod deschis aceste incidente ciudate și mii de documente guvernamentale declasificate confirmă afirmațiile lor.
   În ultimele patru decenii, cercetătorul remarcat, Robert Hastings, a intervievat mai mult de 150 de veterani despre participarea lor într-un caz sau altul. În 27 septembrie 2010, CNN a transmis în direct emisiunile de OZN-uri și Nukes în Washington DC, în timpul cărora foștii militari ai Forțelor Aeriene americane au descris ocazii în care mai multe ICBM au fost disfuncționale în momentele misterioase după ce a fost observată o navă în formă de disc în apropierea silozurilor de lansare subterană.
    Spre deosebire de multe dintre "documentarele" OZN ce se găsesc astăzi în televiziunea de rețea, care conțin mult mai multe speculații decât fapte, prezentul film examinează în mod riguros istoria oficială a activității OZN la laboratoarele de arme nucleare, zone de testare, depozitele de stocare și siturile de rachete - folosind documente autentificate și mărturia martorilor oculari militari investigați.
   Dovezile prezentate arată clar că, odată cu dezvoltarea și utilizarea lor în timpul celui de-al doilea război mondial, armele cele mai periculoase, sub supravegherea intensă a unor observatori încă neidentificați. Semnificativ, documentele scoase prin contrabandă din Rusia în anii 1990 confirmă faptul că armele nucleare sovietice au fost, de asemenea, în centrul atenției OZN-urilor în perioada Războiului Rece. Mai recent, personalul Forțelor Aeriene ale Statelor Unite au denunțat implicarea unui OZN într-un incident de întrerupere de mare anvergură cu rachete în octombrie 2010. Pe scurt, situația este în desfășurare.
   Când a fost rugat să explice scopul filmului, Hastings a spus: "Educația publică. Cineva care dispune de tehnologie extraordinar de avansată a monitorizat și chiar a manipulat arme nucleare americane și ruse timp de zeci de ani. Viziunea mea este că OZN-urile sunt pilotate de ființe dintr-o altă lume. Aceste evoluții uimitoare, aproape de necrezut nu trebuie păstrate în secret de o mână de funcționari guvernamentali și militari. Toți avem dreptul să cunoaștem faptele. "

  De asemenea puteți urmări online următoarele documentare, în Engleză :
 1) UFOs and Nukes: The Secret Link Revealed (Excerpt)  . . .    AICI .
2) UFOs and Nukes: The Secret Link Revealed (Excerpt 2–Big Sur UFO)  . . .  AICI .


 Vizionare Plăcută !

Link 1


Link 2


Link 3


  Linkuri alternative :  AICI 1  și  AICI 2. 

Distribuie dacă crezi că poate fi util și pentru semenii tăi ! 

  Cu Lumină în Pace și Iubire !
  Paul Marian PolMar

Sursa: http://www.theeventchronicle.com/galactic/new-ufo-documentary-elite-hoped-never-aired-public/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ȚINE MINTE:

Sunt răspunzător pentru ceea ce scriu, dar nu răspund pentru ceea ce tu crezi că ai înțeles ... Nu mă crede! Cercetează, investighează și crede-te pe tine însuți.

Despre Publicitate :

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.


Linkuri căzute

- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
În funcție de timpul disponibil pentru aceasta ...

* Ultima actualizare linkuri căzute: 10.10.2019 *

*********************************************************************
* Proiectele Cunoașterea este Universală & Cunoaște și Conștientizează vor fi inaugurate în perioada 2018-2019. Acestea vor avea prioritate de atenție, energie și timp, pentru traducerile din engleză și spaniolă în română ce vor fi postate acolo. Fac ceea ce pot în armonie cu mine însumi. Mulțumesc pentru înțelegere. *
*********************************************************************