vineri, 22 iunie 2018

Interpretul Extratereștrilor * un interviu cu Sgt. Clifford Stone


     Bun găsit la un interviu interesant, realizat în cadrul proiectului Camelot de Kerry Cassidy, cu sergentul Clifford Stone. Un interviu inedit și surprinzător, pentru majoritatea dintre noi. Cele expuse în trecutul apropiat se completează cu cele spuse în prezent. 
    Ne-am întâlnit cu Clifford Stone la Muzeul Roswell din New Mexico, unde a avut amabilitatea să acorde câteva ore din timpul său pentru realizarea acestui interviu. După ce l-am ascultat doar puțin, a devenit clar că am fost în prezența unui om extraordinar.
   Acest domn cu voce blândă are o poveste uimitoare de a ne spune despre prietenul său extraterestru, Korona; cum a fost în misiuni de recuperare în Vietnam în anii '60; cum a ajutat un ET să scape din custodia militară.
   Are o inimă mare și o perspectivă largă care reușește să prindă întreaga lume în înfocarea lui. El vorbește despre drepturile vizitatorilor planetei noastre în fața captivității; el vorbește despre sentimentul lor de sacrificiu pentru binele umanității. Vorbește despre necesitatea de a ne păsa ce se întâmplă cu "semenii noștrii" și despre cât de real este simțirea unuia de către celălalt, ceea ce va face diferența atunci când vom merge mai departe pentru a ne alătura comunității galactice.  
 


    Fost sergent al armatei, Clifford Stone, a declarat că guvernul american a încercat să suprime ceea ce a văzut cu adevărat într-o zi ciudată în Pennsylvania, prin 1969. "Am fost implicat în situații în care am făcut reale recuperări de farfurii zburătoare prăbușite. Au existat cadavre care au fost implicate în unele dintre aceste accidente. De asemenea, unele dintre acestea erau în viață ", a spus el. "În timp ce făceam asta, spuneam publicului american că nu era nimic de văzut. Spuneam lumii că nu există nimic în acest sens ". stone3-cliffordDl. Stone a adăugat: "Aveți indivizi care se aseamănă foarte mult cu dvs. și cu mine, care ar putea să meargă printre noi și nici măcar nu am observa diferența", a spus el. Stone pretinde că a catalogat 57 de specii diferite de forme de viață extraterestre. Clifford Stone este unic printre cei care experimentează și investighează fenomenul OZN și ET. A petrecut 22 de ani în armata americană, ca parte a unui grup de elită și secret care era trimis rapid la locurile de prăbușire pentru a recupera obiecte, corpuri și artefacte OZN și/sau ET. De la pensionarea sa din armată, el și-a dedicat timpul unei căutări diligente a Legii de Libertate a Informației a arhivelor guvernamentale.
clifford-1-piatraEl susține că avem cunoștință de viață inteligentă ce vizitează această planetă în nave capabile să călătorească foarte repede distanțe de mulți ani-lumină; evitând în mod eficient fizica noastră cunoscută și limitată. Mai mult, el subliniază că recuperarea acestor obiecte și nave extraterestre au permis guvernului (mai degrabă Elitei, ce conduce din umbră SUA, etc) să obțină câștiguri științifice uimitoare, de mare potențial benefic pentru lumea noastră. El susține, ca mulți alții, că această informație se menține și folosește în programe profund secrete în afara controalelor și garanțiilor constituționale și că, în ciuda sfârșitului războiului rece, cei care controlează aceste "proiecte negre" au continuat să păstreze și să ascundă aceste descoperiri importante pentru ei înșiși din motive cunoscute numai de ei (cred că este vorba de PSS și Guvernul din umbră=nb).

 Vizionare Plăcută !

Link 1


    Link alternativ :  ...  AICI .

  Cu Lumină în Pace și Iubire !
  Paul Marian PolMar
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ȚINE MINTE:

Sunt răspunzător pentru ceea ce scriu, dar nu răspund pentru ceea ce tu crezi că ai înțeles ... Nu mă crede! Cercetează, investighează și crede-te pe tine însuți.

Despre Publicitate :

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.


Linkuri căzute

- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
În funcție de timpul disponibil pentru aceasta ...

* Ultima actualizare linkuri căzute: 10.10.2019 *

*********************************************************************
* Proiectele Cunoașterea este Universală & Cunoaște și Conștientizează vor fi inaugurate în perioada 2018-2019. Acestea vor avea prioritate de atenție, energie și timp, pentru traducerile din engleză și spaniolă în română ce vor fi postate acolo. Fac ceea ce pot în armonie cu mine însumi. Mulțumesc pentru înțelegere. *
*********************************************************************