duminică, 13 decembrie 2015

Recomandare film: Babylon 5 (1) : La Începuturi

 Bun găsit dragilor,
  începem azi, puțin cam târziu ca oră a zilei, dar niciodată nu este prea târziu să învățăm din lecțiile vieții; un drum lung de șapte filme ce vor prezenta diferite aspecte științifico-fantastice dintr-o poveste inedită și captivantă.
   Împăratul Londo Mollari spune povestea războiului Pământ-Minbari care  aproape a distrus umanitatea și mai târziu a inspirat ultima și cea mai bună speranță pentru pace. 
  Acest film este o introducere la serialul Babylon 5, ce are 5 sezoane și 7 filme complementare, și reprezintă sugestiv personajele și părțile participante de-a lungul serialului.

 Vizionare Plăcută !

 Link 1

Link 2
  
   Cu Lumină în Pace și Iubire !
  
    Paul Marian PolMar

P.S. : Aceste șapte filme sunt pentru a face o introducere, prezentare și clarificări ale serialului în diferite faze de desfășurare ale acestuia; cele 5 sezoane în totalitate, le puteți găsi pe internet.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ȚINE MINTE:

Sunt răspunzător pentru ceea ce scriu, dar nu răspund pentru ceea ce tu crezi că ai înțeles ... Nu mă crede! Cercetează, investighează și crede-te pe tine însuți.

Despre Publicitate :

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.


Linkuri căzute

- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
În funcție de timpul disponibil pentru aceasta ...

* Ultima actualizare linkuri căzute: 25.02.2018 *

*********************************************************************
* Proiectul Cunoașterea este Universală va fi inaugurat în Octombrie 2018. Acesta va avea prioritate de atenție, energie și timp, pentru traducerile din engleză și spaniolă în română ce vor fi postate acolo. Fac ceea ce pot în armonie cu mine însumi. *
*********************************************************************