duminică, 20 decembrie 2015

Recomandare film : Babylon 5 (2) : Reuniunea


 Bun găsit dragilor,
   azi continuăm cu povestirea Împăratului Lando Molari, partea a doua, al doilea film dintre cele șapte propuse în această serie de prezentare. Iată câteva detaliile despre film :


  În anul 2257 terestru, o multitudine de oameni și alte civilizații se adună în spațiu neutru, la noua stație Babylon, care a devenit recent operațională.  
  Babylon 5 a fost construit ca un loc de întâlnire în zona neutră pentru discutarea și rezolvarea problemelor dintre cele cinci civilizații majore ale galaxiei: oamenii, Narn, Centauri, Minbari și Vorlonii. Comandantul Jeffrey Sinclair este responsabilul la conducerea stației. 
 Personalul stației așteaptă sosirea ambasadorul Kosh Naranek din Imperiul Vorlon; o navă de transport vine de pe Pământ, aducând pe Lyta Alexander, un telepat-uman care se alătură echipajului stației și Del Varner, un civil. Ambasadorul Kosh ajunge cu două zile înainte de termen; la puțin timp de la sosirea pe stație se îmbolnăvește; se pare că este o încercare de otrăvire. Medicul-șef de pe Babylon 5, Dr. Kyle, conduce o investigație medicală și caută soluții pentru a preveni moartea ambasadorului Kosh, în timp ce șeful securității, Michael Garibaldi efectuează o investigație 
(...)
   Lt. Takashima declară Babylon 5 deschis pentru afaceri.
Vizionare Plăcută !Link alternativ :  https://goo.gl/fQP7c3

    Cu Lumină în Pace și Iubire !

    Paul Marian PolMar

P.S. : Aceste șapte filme sunt pentru a face o introducere, prezentare și anumite clarificări ale serialului în diferite faze de desfășurare ale acestuia; cele 5 sezoane în totalitate, le puteți găsi pe internet.

Surse : Rețeaua de internet și wikipedia 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ȚINE MINTE:

Sunt răspunzător pentru ceea ce scriu, dar nu răspund pentru ceea ce tu crezi că ai înțeles ... Nu mă crede! Cercetează, investighează și crede-te pe tine însuți.

Despre Publicitate :

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.


Linkuri căzute

- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
În funcție de timpul disponibil pentru aceasta ...

* Ultima actualizare linkuri căzute: 25.02.2018 *

*********************************************************************
* Proiectul Cunoașterea este Universală va fi inaugurat în Octombrie 2018. Acesta va avea prioritate de atenție, energie și timp, pentru traducerile din engleză și spaniolă în română ce vor fi postate acolo. Fac ceea ce pot în armonie cu mine însumi. *
*********************************************************************