duminică, 23 august 2015

Remember Duminical : Arca Adevărului (2008)

 Bun găsit dragilor, filmul Arca Adevărului reprezintă finalul celor 10 sezoane ale serialului Stargate SG-1. Echipa compusă din Cameron Mitchell, Samantha Carter, Daniel Jackson, Teal'c și Vala Mal Doran caută în galaxia Ori o armă care îi va ajuta să învingă definitiv armatele Ori. Ei sunt însoțiți de un membru al IOA care are un plan malefic, surprinzător. În galaxia Ori se găsesc în luptă cu doi inamici puternici dar primesc și un ajutor neașteptat din partea lui Morgan le Fay, cea care i-a ajutat să găsească și Sangreal-ul, o armă construită de Antici cu ajutorul căreia îi distrug pe Ori.
   Filmul face parte din categoria SF, ce conțin unul sau mai multe mesaje pentru spectator, cu o acțiune inedită și un ritm ce-ți urcă și coboară interesul pentru a-ți verifica calmul, răbdarea, perseverența și interesul fața de  cunoaștere. Vizionare plăcută !

Prima parte
Partea 2a

    Cu Lumină în Pace și Iubire !

    Paul Marian PolMar

Surse: http://www.cinemagia.ro/filme/stargate-the-ark-of-truth-stargate-arma-secreta-24787/
http://hdfilmebunesub.net/2014/02/21/stargate-the-ark-of-truth-2008-online-subtitrat/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Linkuri căzute

- Am rugămintea, în cazul linkurilor căzute, să scrieți despre aceasta în rubrica de comentarii, la acea postare. Astfel aflu și eu, și îl pot înlocui pe cât de repede pot. Ok ? Mulțumesc.
- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
Sunt multe ...
* Ultima actualizare linkuri căzute: 11.10.2017 *