duminică, 16 august 2015

Remember Duminical : Războiul Stelelor (p5. Imperiul Contraatacă și p6. Întoarcerea lui Jedi )

  Bun găsit dragilor,  
astăzi postez ultimele două episoade din seria SF Războiul Stelelor : Imperiul Contraatacă și Întoarcerea lui Jedi. În decembrie 2015 va apărea pe marile ecrane partea a șaptea The Force Awakens și posibil în 2017 o a opta parte ...

  Recomand vizionarea fiecărei părți cu răbdare, fără grabă (chiar dacă durează cam două ore un episod), cu ochii larg deschiși, de preferință într-un ambient liniștit și personal; fiecare parte-episod are ceva aparte, o acțiune, o aventură, o învățătură, ..., un minunat joc de efecte speciale. 
Vizionare plăcută !  

  Partea a 5a : Imperiul Contraatacă, 1980)

    Darth Vader ajută imperiul să zdrobească rebeliunea doritoare să pună capăt dominației acestora în galaxie. Rebelii își aveau baza la Hoth și când trupele imperiului vin să îi atace, Han Solo și Prințesa Leia fug la Cloud City. Luke Skywalker, în dorința de a-și crește puterile, îl gasește la Dagobah pe Yoda, unul dintre cei mai buni cavaleri Jedi ai tuturor timpurilor, și începe antrenamentele cu acesta, aflând pe această cale și un secret de familie. Va reuși oare padawanul să restabilească pacea în galaxie?

Partea a 6a : Întoarcerea lui Jedi, 1983)

Imperiul este pe punctul de a finaliza o noua stea a morții, de două ori mai puternică decât precedenta. Han Solo o răpește pe prințesa Leia. Luke Skywalker va merge, împreună cu C-3PO și R2-D2, în castelul Jabba pentru a o elibera. După ce scapă de Jabba și de dunele din Tatooine, ei se vor alătura rebelilor, care sunt pe punctul de a ataca Endorul. Luke se predă soldaților de pe Endor și este dus în fața lui Vader, pentru a-l corupe să treacă de partea pozitivă a forței. Forțele imperiului vor ataca rebelii și se pare că nimic nu va putea opri triumful acestora.
  Cu speranța că va făcut plăcere să vedeți sau să revedeți aceste șase episoade din seria Războiul Stelelor, următoarele duminici voi posta alte filme SF asemănătoare.

  Cu Lumină în Pace și Iubire !

    Paul Marian PolMar

Sursa:     http://www.divxonline.ro/ 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ȚINE MINTE:

Sunt răspunzător pentru ceea ce scriu, dar nu răspund pentru ceea ce tu crezi că ai înțeles ... Nu mă crede! Cercetează, investighează și crede-te pe tine însuți.

Despre Publicitate :

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.


Linkuri căzute

- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
În funcție de timpul disponibil pentru aceasta ...

* Ultima actualizare linkuri căzute: 25.02.2018 *

*********************************************************************
* Proiectul Cunoașterea este Universală va fi inaugurat în Octombrie 2018. Acesta va avea prioritate de atenție, energie și timp, pentru traducerile din engleză și spaniolă în română ce vor fi postate acolo. Fac ceea ce pot în armonie cu mine însumi. *
*********************************************************************