miercuri, 28 ianuarie 2015

Glanda pineală - legătura cu divinitatea, efectele rugăciunii

   “Din fericire, unii se nasc cu sisteme spirituale ale sistemului imunitar care, mai devreme sau mai târziu, resping  viziunea asupra lumii  iluzorii  altoită  de la naștere, prin condiționarea socială.  Ei încep sa simtă că ceva este  greșit, și încep căutarea unor răspunsuri.  Cunoașterea interioară  și experiențele  anormale  exterioare le arată că o parte a realității este denaturată și astfel începe călătoria lor de trezire. Fiecare pas al  călătoriei  se face urmând inima  în loc de a urma mulțimea și prin alegerea de cunoștințe peste  voalul  de ignoranță. “ - Henri Bergson
 Țineți-vă glanda pineală departe de fluor și de alte chimicale. Fluorul calcifiază glanda și o ține adormită deja până la vârsta adolescenței. Dacă vrei să devii spiritual, va trebui să ți-o menții curată. Fiind numită și “ochiul minții”, sau al treilea ochi, indienii și-o marchează cu un punct între ochi, egiptenii prin hieroglife desemnând secțiunea creierului, masonii prin ochiul în  piramidă, etc. 

    Ea produce DMT, motivul pentru care visăm, serotonina, un hormon ce reglează ceasul biologic al stărilor de veghe și somn, al îmbătrânirii, al înțelepciunii, al imaginației, al schimbărilor de sezon, al vibrației energetice, al memoriei, are forma unui pin, de acolo și numele. Veți vedea multe culturi și religii făcând referire la aceasta glandă, inclusiv Papa de la Roma care ține simbolic un sceptru cu un pin în mână ( reprezentând acapararea glandei prin religia respectiva). Ea produce hormonul fericirii și este punctul prin care se face conexiunea cu divinitatea. 
   Iisus însuși dă un avertisment clar asupra menținerii glandei pineale curate:
  Luminatorul trupului este ochiul. Deci dacă ochiul tău e curat, tot trupul tău va fi luminat; dar dacă ochiul tău e rău, tot trupul tău va fi întunecat. Deci dacă lumina care e în tine este întuneric, dar întunericul cu cât mai mult?  (Matei 6, 22-23)
  • 22 Ochiul este lumina trupului. Dacă ochiul tău este sănătos, tot trupul tău va fi plin de lumină;
  • Luc 11.34-36;
  • 23 dar dacă ochiul tău este rău, tot trupul tău va fi plin de întuneric. Așa că, dacă lumina care este în tine este întuneric, cât de mare trebuie să fie întunericul acesta!

  • 24 Nimeni nu poate sluji la doi stăpâni. Căci sau va urî pe unul şi va iubi pe celălalt; sau va ţine la unul şi va nesocoti pe celălalt; nu puteţi sluji lui Dumnezeu și lui Mamona. Matei 6-22

Efectele rugăciunii “Tatăl nostru” prin glanda pineală
    “Edgar Cayce, celebrul medium american considera că modalitățile de pătrundere a bolilor și suferinței corpului uman, sunt urmarea “otrăvurilor cognitive”, secretate de gândurile negative. Astfel în Statele Unite s-a lansat o adevărata campanie a optimismului și celebrul îndemn “think positive” s-a popularizat tot mai mult în rândul oamenilor.
   Cayce spunea: Gândind pozitiv putem vindeca, gândurile optimiste având puterea de a acționa benefic asupra organismului reglând activitatea glandelor vitale. Cayce recomanda pentru aceasta un mijloc simplu și fundamental de meditație, prin intermediul rugăciunii Tatăl Nostru.      Totodată, el explică corespondența dintre fiecare verset al rugăciunii și respectivii centrii glandulari ce sunt influențați de aceasta. Trebuie să încerci să resimți fiecare val de semnificație al fiecărui verset, să extragi sensul energetic al acestuia și să îl direcționezi către organul în cauză, să simți cum acest verset curge prin corpul tău. Căci se produce în corpul fizic un răspuns la reprezentările corpului energetic: se construiește astfel o reacție chimică, fiind posibilă vindecarea“, concluzionează autorul .
  Iată dar după Edgar Cayce, corespondența între versetele rugăciunii și principalele glande endocrine stimulate:
  Tatăl nostru care ești în Ceruri acționează asupra glandei pituitare, cu rol de declanșator al procesului ;
  Sfințească-se numele Tău acționează asupra glandei pineale ;
  Vie Împărăția Ta deschide tiroida și reglează funcția acesteia ;
  Facă-se Voia Ta, precum în Cer deschide tiroida ;
  Așa și pe Pământ acționeaza asupra timusului ;
  Pâinea noastră cea de toate zilele, dă-ne-o nouă astăzi deschide gonadele, glandele sexuale masculine și feminine ;
  Și ne iartă nouă greșelile noastre, precum și noi iertăm greșiților noștri acționează asupra glandelor suprarenale ;
  Și nu ne duce pe noi în ispită acționează asupra celulelor Lyden ;
  Și ne izbăvește de cel rău acționează din noi asupra timusului ;
  Căci a Ta este Împărăția acționează din nou asupra tiroidei ;
  Și puterea acționează asupra glandei pineale ;
  Și Mărirea redeschide pituitara ;
  AMIN este formula de Închidere a acestor centri energetici și de reconectare la planul terestru.
   Astfel Cayce este de părere că riscul apariției unor boli sau afecțiuni nervoase este mai scăzut pentru persoanele care gândesc pozitiv sau se roagă în mod frecvent..
  Este adevărată această informație, adică legătura vibrațională între rugăciunea Tatăl Nostru și glandele endocrine, ea fiind recunoscută astăzi și de preoți.
  Ce este de adăugat, este faptul că rugăciunea aduce în câmpurile energetice umane, în aura, energia divină, lucrează asupra sistemului nervos, apoi pe glandele endocrine în special pe hipofiza, apoi starea informațională de bine este transmisă tuturor celulelor cu ajutorul aparatului circulator și, în special, al sistemului sanguin.
 
  Părintele Arsenie Boca, arată în cartea sa Mare îndrumător al sufletelor în sec.XX că: Adevărat este că o bază biologică a patimilor și a urmărilor lor o formează și glandele endocrine al căror echilibru sau dezechilibru funcțional se răsfrânge în toată ființa omenească.
  Mai adăuga părintele: ,,Oamenii au ajuns în robia patimilor, cenzura minții lor a slăbit și omul și-a pierdut libertatea. Fiecare patimă poate fi o cărămidă a unui zid care îl îndepărtează pe om de Creatorul său”.
  Să alegem să încetăm a construi ziduri, să încercăm a dărâma ceea ce a fost construit greșit pentru a ne resacraliza, așa cum am venit în chip de copil, plini de Dumnezeu.
 
  Putem face acest lucru prin rugăciuni și post, așa cum frumos ne îndeamnă părintele Arsenie Boca: Trupul nu se poate trata decât prin post, căci el nu știe și nu recunoaște convingerile, pentru că atunci puterile potrivnicului slăbesc și porcii patimilor nu mai vin să se scalde, nemaiavând locaș, postul putând lucra chiar și asupra patimilor minții – ochii văd lucrurile, mintea vede gândurile. Postul curățește ochiul, rugăciunea curățește mintea. Rugăciunea are și stări superioare, când izbăvindu-se patimile, se deapănă de la sine fără cuvinte, într-o nesfârșită dragoste de Dumnezeu, de oameni și de toată făptura.” 

Cu Lumină în Pace și Iubire ! Sursa :   bzi.ro      și     http://www.cocoon.ro/?p=301

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Linkuri căzute

- Am rugămintea, în cazul linkurilor căzute, să scrieți despre aceasta în rubrica de comentarii, la acea postare. Astfel aflu și eu, și îl pot înlocui pe cât de repede pot. Ok ? Mulțumesc.
- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
Sunt multe ...
* Ultima actualizare linkuri căzute: 11.10.2017 *