duminică, 11 ianuarie 2015

Filmul de Duminică : Dă mai departe (2000)

   Adolescentul Trevor este captivat de o temă pentru acasă foarte interesantă dată de profesorul său de studii sociale, Dl. Simonet. Tema este: Gândiți-vă la ceva care să schimbe lumea și puneți acel lucru în practică / acțiune. Trevor depășește obișnuința oamenilor de a răsplăti faptele bune, replătind faptele bune prin alte fapte bune făcute la alţi trei oameni. Eforturile lui Trevor de punere în practică a ideii sale creează o revoluție nu doar în viața sa, în viața mamei sale sau cea a profesorului său cu numeroase cicatrici fizice și emoționale, ci și în viețile a unui număr din ce în ce mai mare de oameni complet necunoscuți lui.
PAY IT FORWARD (Dă mai departe)  Eugene Simonet este un profesor de studii sociale care nu se asteaptă la o schimbare a clasei a șaptea din acest an față de cea din anul trecut. Doar că un tânăr elev, Trevor , ia acest angajament în serios.

   Dedicarea plină de dragoste a acestui baiețel „de a schimba lumea” a ajutat sute de oameni să-și schimbe mentalitatea.
  Aceasta este o poveste cinematografică...dar merită să ne gândim că pentru a schimba Lumea, mai întâi trebuie să ne schimbăm pe noi înșine. Totul începe doar cu un pas mic.
  Dacă noi ne schimbăm, atunci și mediul se va schimba, deoarece mediul pe noi ne reflectă înapoi. 

 

  Ce este în tine, ce gândești, se manifestă și în realitatea ta.

 Vizionare Plăcută !
 
Link 1
 
 Link 2


 Link alternativ: https://goo.gl/W4TF3Whttps://goo.gl/vDjVrY .


Notă :  File MyPc îți permite să-l vezi când ai timp, acasă.


    Cu Lumină în Pace și Iubire !
    Paul Marian PolMar

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Linkuri căzute

- Am rugămintea, în cazul linkurilor căzute, să scrieți despre aceasta în rubrica de comentarii, la acea postare. Astfel aflu și eu, și îl pot înlocui pe cât de repede pot. Ok ? Mulțumesc.
- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
Sunt multe ...
* Ultima actualizare linkuri căzute: 11.10.2017 *