luni, 12 mai 2014

Wilhelm Reich : Dreptul omului de a ști (2002)

  “Sunt perfect conștient de faptul că omenirea a știut, de multă vreme, de existența unei energii universale, aflată la baza vieții. Totuși, sarcina de baza a științelor naturii constă în a face utilizabilă această energie. Aceasta e diferența fundamentală dintre munca mea și toată știința anterioară.” – Wilhelm Reich 1897-1957
    
În anii ’30, dr. Wilhelm Reich, un remarcabil medic și psihanalist austriac, a descoperit o nouă energie fizică, puternică și, pentru următoarele decenii, și-a dedicat viața investigării legilor și proprietăților ei. El a confirmat existența acestei energii în corpul uman… a verificat prezența ei în atmosfera… a dezvoltat un instrumentar pentru a o observa și colecta, și a captat-o pentru diverse utilizări, de la tratarea cancerului, până la alimentarea unor motoare și experimente climatice. Reich și-a denumit descoperirea: energie orgonică. Dar tragedia a fost că era o descoperire pentru care lumea nu era pregătită, încă.

 Cu Lumină în Pace și Iubire !

Sursa : http://antiiluzii.blogspot.com/2012/04/wilhelm-reich-dreptul-omului-de-sti.html

Linkuri căzute

- Am rugămintea, în cazul linkurilor căzute, să scrieți despre aceasta în rubrica de comentarii, la acea postare. Astfel aflu și eu, și îl pot înlocui pe cât de repede pot. Ok ? Mulțumesc.
- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
Sunt multe ...
* Ultima actualizare linkuri căzute: 11.10.2017 *