vineri, 9 mai 2014

Despre România, UE și Adversarul Tău !

          Azi, 9 Mai UE sărbătorește ceva.  Se pot zice și scrie "multe și mărunte" despre tot și nimic,  pro și contra; dar prefer să accentuez doar câteva aspecte, ce mi se par importante pentru a începe să ne punem întrebări și să ne dăm răspunsuri :

1) Despre România
   a) V-aţi pus vreodată întrebarea: "Cum ar arăta lumea fără România?".
     Ei bine, în clipul următor veţi vedea care sunt câteva dintre contribuţiile aduse de către români istoriei universale şi de ce lumea ar fi mai săracă, mai fadă şi mai puţin veselă dacă ţara noastră ar lipsi de pe glob. 
  b) Ce ar trebui să știți despre România    
  O animație infographică despre România, creată de studenta la Graphic and Communication Design pe nume Ana Busuioc (www.anabusuioc.com) pentru Leeds Romanian Society.
Sursa :   http://www.anabusuioc.com/#!workromania-animation/c1q26
    
2) Despre problemele UE
 Un documentar realizat în 2004, în care sunt intervievați oameni din interior și comentatori UE.
    Producatorul independent Phillip Day tratează subiectul istoriei și obiectivelor Uniunii Europene precum și implicațiile îngrijoratoare care le-a avut acest nou guvernământ pentru fiecare cetațean britanic și, cu timpul, pentru fiecare cetațean membru al Uniunii Europene. Filmul pune întrebări provocatoare, pe care media centrală a refuzat să le adreseze.
    
 Producătorul Phillip Day dezvăluie toate dedesubturile corupției ce au loc în interiorul a ceea ce cetățenii europeni recunosc o alianță democratică, dar care, pe zi ce trece începe să-și dezvăluie adevăratele planuri diabolice.

Sursa:  http://libercugetatorul.info/

c) Criza Economică Mondială și Conspirația Datoriilor Suverane (video)


d) Soluții există pentru toate problemele, chiar și de Economie 


Sursa :     http://www.meritocratia.ro

PS :  Dincolo de problemele exterioare, rămâne Eul cu Egoul Nostru ...




 

CONCLUZIE :   Când te-a înșelat cineva o dată, e de vină el; când te-a înșelat a doua oară, ești de vină Tu. 

Cu Lumină în Pace și Iubire ! 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ȚINE MINTE:

Sunt răspunzător pentru ceea ce scriu, dar nu răspund pentru ceea ce tu crezi că ai înțeles ... Nu mă crede! Cercetează, investighează și crede-te pe tine însuți.

Despre Publicitate :

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.


Linkuri căzute

- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
În funcție de timpul disponibil pentru aceasta ...

* Ultima actualizare linkuri căzute: 10.10.2019 *

*********************************************************************
* Proiectele Cunoașterea este Universală & Cunoaște și Conștientizează vor fi inaugurate în perioada 2018-2019. Acestea vor avea prioritate de atenție, energie și timp, pentru traducerile din engleză și spaniolă în română ce vor fi postate acolo. Fac ceea ce pot în armonie cu mine însumi. Mulțumesc pentru înțelegere. *
*********************************************************************