vineri, 2 mai 2014

Lise Bourbeau la Digipedia Plus

      Lise Bourbeau este autoarea unei filosofii de viață numită “Ecoute ton corps” – “Ascultă-ți corpul” care a generat o adevărată mișcare la nivel mondial. Destinul lui Lise Bourbeau s-a schimbat în anii 80; parea a fi atunci un om împlinit: era cel mai bun director de vânzări din America de Nord, era căsătorită și avea trei copii minunați. Dar ea nu avea încă răspunsul la întrebarea: ce îi împiedica pe oameni să fie fericiți?
  

  Atunci a început pe cont propriu un studiu de mare anvergură în urma căruia, în 1982, a apărut prima sa carte: best seller-ul ”Ecoute ton Corps”. ”Ascultă-ți corpul” conține o filosofie de viață ce vizează în același timp binele fizic, emoțional și mintal, precum și legătura dintre ele. Volumul a devenit best seller încă de la prima ediție, atingând vânzări de peste 800.000 de exemplare. Succesul uriaș al cărții a determinat-o sa înființeze un centru prin care să împărtășească și altor oameni viziunea ei despre adevăratele cauze ale bolilor și suferințelor. De-a lungul timpului peste 40.000 de cazuri au primit consiliere și peste 80.000 de cursanți s-au perfecționat în atelierele lui Lise Bourbeau.
   Până acum, Lise Bourbeau are 21 de cărți publicate și traduse în 20 de limbi. Vânzările au depășit cifra de 3 milioane de exemplare, ca urmare metoda ei terapeutică este apreciată și implementată în 22 de țări. Cei care au aplicat teoria Ecoute ton corps și-au dorit să o cunoască personal pe Lise Bourbeau. Acum ea ține conferințe și ateliere în întreaga lume. Una dintre destinațiile sale recente a fost chiar România.

Vizionare plăcută !  


   
Cu Lumină în Pace și Iubire !

 Sursahttp://www.digi-world.tv/digipedia-plus

Linkuri căzute

- Am rugămintea, în cazul linkurilor căzute, să scrieți despre aceasta în rubrica de comentarii, la acea postare. Astfel aflu și eu, și îl pot înlocui pe cât de repede pot. Ok ? Mulțumesc.
- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
Sunt multe ...
* Ultima actualizare linkuri căzute: 11.10.2017 *