luni, 19 mai 2014

Căsătoria în 3D

               ♥ ♥ ♥                “Susțin venirea stelarilor
   Toți ați visat la un moment dat să vă căsătoriți, era ceva normal în viața voastră, chiar dacă nu ați avut niciodată în jurul vostru ca exemplu bun această instituție numită căsătorie.A fost și este o afacere între două suflete, rareori o căsătorie a adus împreună două suflete pentru că s-au iubit. Iubirea nu trebuie legalizată printr-o hârtie doar de dragul de a fi în rândul lumii. Când ajungeți să semnați acea hârtie, de fapt ați murdărit întreaga scenă care și așa nu avea nimic în comun cu adevărata iubire, decât în mici cazuri, așa cum am mai zis. Vă treziți ”o familie” de multe ori nici măcar nu știți alături de cine o să vă petreceți viața, chiar există și o vorbă mai comică:îl/o bagi în casă cu popa și îl/o scoți cu poliția”. Nu de puține ori se întâmplă astfel de lucruri pentru că sufletele care s-au căsătorit nu au nimic în comun, doar niște lecții de ars, sau multă karmă, bine-nțeles că nu știți aceste lucruri, deci vă veți alege cu și mai multă karmă după o astfel de căsătorie, în loc să vindecați răni vechi când ajungeți din nou împreună și în această viață faceți ce ați făcut mereu, vă atacați unul pe altul și totul se propagă până când veți înțelege că numai dacă vă leagă iubirea ar trebui să fiți alături de un suflet.
   Casatoria este o lupta cu toanele celui de langa voi,cu invataturi primite de la familiile voastre,totul devine greu de dus,apar copiii care ziceti ca va leaga,de fapt nici nu va dati seama cat rau provocati acestor fiinte cand le aratati “intelepciunea” voastra de adulti.Comunicare nu exista,asta va declansa multe lucruri urate intre cei doi parteneri care se vor privi ca doi dusmani pe viata,toate aceste atitudini vor declansa constant neintelegeri,nemultumiri,frustrari,durere.Nici unul nu vede ca ceea ce exista ,ceea ce au creat si creaza zi de zi nu este alceva decat durere pricinuita voit de ambii in comun acord,pentru ca niciunul nu spune STOP,gata,totul trebuie sa se incheie pentru ca lucrurile asa cum merg nu sunt benefice pentru niciunul din acea familie.


  Divortul este privit ca o catastrofa in multe familii.De aici apar conflicte foarte urate sau chiar renegari ale celui care a indraznit sa faca un asemena pas.Intreaga familie sare pe cel care a pus capat acelui chin constant,de parca ei ar trai viata celui care a decis sa se elibereze din acea stransoare urata.Dogmele sunt primele care arunca cu noroi,pentru ca ele au creat aceasta institutie numita casatorie.Casatoria descompune inima in mii de bucati,face ca uneori sa ajungem in imposibilitatea de a mai avea vre-un sentiment de iubire in acest corp de carne.Nu se poate trai toata viata intr-o continua frustrare alaturi de o fiinta care nu te iubeste,fata de care nu simti nimic,decat scarba fara margini cand sunteti atinsi,mai ales daca aveti si ghinionul sa stati langa cineva rupt in totalitate de realitate si cu comportamente aberante.


  Din aceste casatori nu ramane alceva decat o lipsa de stima de sine,cu cat se lungeste aceasta stare de durere sufleteasca cu atat este mai mare lipsa de stima de sine.Nu va iubiti ca fiinta,nu vreti sa fiti fericiti,lasitatea va impiedica sa rezolvati o problema pe care o credeti fara rezolvare.Inima are nevoie de iubire,nimeni si nimic nu se poate opune ,nici chiar Dumnezeu nu o va face vreodata daca va doriti iubire.Iubirea trebuie sa fie cel mai important lucru din viata voastra,pentru ea trebuie sa luptati cu toata foarta impotriva tuturor care se opun.Daca va iubiti copiii si sufletul, iesiti din mizeria numita casatorie cand totul este impotriva voastra ca suflet si impotriva celor care ii iubiti.


  Divortul nu este un esec,este o mare reusita impotriva intunericului,ati invins karma,ati reusit sa va reluati stima de sine,ati reusit sa comunicati cu Sinele vostru Inalt care va aratat o noua cale .


  Iubirea este tesatura din care este cladit intreg Universul,ea este liantul care va unii totul,fara ea nu puteti exista,nu puteti fiinta,deci nu renuntati la voi pentru intunericul din jurul vostru care incearca sa va domine vietile in multe forme,una dintre ele fiind casatoria.


Namaste!


Maria


♥ ♥ ♥

În fiecare seara la ora 21:00 ora Romaniei va astept sa va alaturati rugaciunilor  care le vom  face  pentru Romania si planeta.Ne vom ruga in intervalul 21:00-21:30,in acest timp pret de cateva minute va rog sa vizualizati cum voi sunteti un pilon de lumina care face conexiunea cu grila planetara si inima planetei,astfel vom activa grila de deasupra Romaniei transmitand energia noastra in acea zona.

Sursa : 
http://inspatelescenei2012.blogspot.com.es/2014/03/casatoria-in-3d.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Linkuri căzute

- Am rugămintea, în cazul linkurilor căzute, să scrieți despre aceasta în rubrica de comentarii, la acea postare. Astfel aflu și eu, și îl pot înlocui pe cât de repede pot. Ok ? Mulțumesc.
- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
Sunt multe ...
* Ultima actualizare linkuri căzute: 11.10.2017 *