vineri, 4 octombrie 2019

NEURONI CĂTRE NIRVANA : ÎNȚELEGÂND TRATAMENTELE PSIHEDELICE


   NEURONi CĂTRE NIRVANA: ÎNȚELEGEREA MEDICINEI PSIHEDELICE este un documentar bogat ilustrat despre reînvierea psihedelicilor ca medicament. Prin interviuri cu cei mai importanți cercetători, scriitori, psihologi și pionieri în psihoterapia psihedelică, filmul explorează cinci substanțe psihedelice puternice (LSD, Psilocybin, MDMA, Ayahuasca și Cannabis) și potențialul lor medicamentos și psihoterapeutic stabilit anterior, ca tratament pentru stresul post-traumatic. Tulburare, depresie, psihoză și multe altele.
 

  Prezentând interviuri cu peste 20 de psihologi și oameni de știință de top, inclusiv: 
  • Gabor Mate , autorul premiat,  In the Realm of Hungry Ghosts; expert în dependență și sănătate corporală
  • Rick Doblin, doctor , președinte și fondator al Asociației Mulitdisciplinare pentru Studii Psihedelice - MAPS
  • Dr. Dennis McKenna , etnofarmacolog, Școala de Medicină a Universității Stanford; expert în DMT și ayahuasca 
  • Michael Mithoefer , cercetător primar în tratarea PTSD cu MDMA. Prezentat în Huffington Post.
Caracteristici speciale:  interviuri extinse cu Gabor Mate, Rick Doblin, Julie Holland 

  Medicamente antice, noi molecule, interviuri ale unor cercetători de la universități precum John Hopkins, UCLA, NYU; neurochimie, neuroterapie, șamanism și psihoterapie;  Ayahuasca, LSD, Cannabis, Psilocybin, MDMA - toate instrumentele puternice pentru a cunoaște cine suntem, cine putem fi și pentru vindecarea traumelor unei societăți dependente de lăcomie și consumism - Neuroni către Nirvana  acoperă totul și proverbial mai mult. Acest film îndrăznește să rupă tabu-ul din jurul medicamentelor psihedelice, examinând și dezvăluind potențialul lor dovedit de a vindeca și de a atenua suferința la scară globală.
   Trăim într-o epocă în care un film precum Neuroni către Nirvana   are șansa de a fi văzut, deoarece este alimentat și împărtășit de oameni. Așadar, ne bazăm pe voi pentru a ajuta la aducerea acestei informații în lume și pentru a vedea că aceste uimitoare plante, molecule și vehicule antice de transformare sunt eliberate de ignoranța și represiunea status quo-ului. Ca civilizație și ca indivizi - nu ne mai putem permite să pierdem lecțiile pe care le pot aduce. Deci de multe ori este nevoie de un documentar ca acesta pentru a afecta schimbarea. Avem ocazia să facem acest lucru acum. Să extindem conștientizarea a ceea ce aceste substanțe revelatoare ale minții pot contribui la bunăstarea noastră colectivă împreună! 
 Vizionare Plăcută !
Link 1


Link 2

 Link 3


Linkuri alternative : AICI 1, AICI 2 și AICI 3

Distribuie dacă crezi că poate fi util și pentru semenii tăi !

  Cu Lumină în Pace și Iubire !
  Paul Marian PolMar
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ȚINE MINTE:

Sunt răspunzător pentru ceea ce scriu, dar nu răspund pentru ceea ce tu crezi că ai înțeles ... Nu mă crede! Cercetează, investighează și crede-te pe tine însuți.

Despre Publicitate :

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.


Linkuri căzute

- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
În funcție de timpul disponibil pentru aceasta ...

* Ultima actualizare linkuri căzute: 10.10.2019 *

*********************************************************************
* Proiectele Cunoașterea este Universală & Cunoaște și Conștientizează vor fi inaugurate în perioada 2018-2019. Acestea vor avea prioritate de atenție, energie și timp, pentru traducerile din engleză și spaniolă în română ce vor fi postate acolo. Fac ceea ce pot în armonie cu mine însumi. Mulțumesc pentru înțelegere. *
*********************************************************************