joi, 11 octombrie 2018

UMAN, Vol. 1


   UMAN-ul este o diptică de povești și imagini ale lumii noastre care ne permite să ajungem în profunditatea ființei umane. Prin mărturii pline de dragoste, fericire, ură și violență, UMAN-ul ne confruntă cu ceilalți și ne trimite înapoi în propria noastră viață. Fie povești cotidiene sau relatări de viață incredibile, aceste întâlniri ne mișcă prin sinceritatea lor extremă, evidențiază ceea ce suntem, subliniind cei mai bun și cei mai rău din ființa umană. Terra, Pământul nostru, se vede în splendoarea lui cu imagini aeriene neobișnuite, însoțite de o muzică cu parfum de operă. Imaginile transmit frumusețea planetei noastre și provoacă o explozie de oxigen, un moment de introspecție.   
    Umanul este o lucrare dedicată care ne permite să înțelegem condiția umană și să reflectăm asupra sensului însuși al existenței noastre.Un film ... unsprezece filme.   
    Din 2012, echipele UMAN au adunat o colecție excepțională de materiale. Pentru a permite accesul liber la această bogăție unică tuturor și cu toți, Yann Arthus-Bertrand propune o galaxie de lucrări adaptate tuturor locurilor, sprijină și utilizează: film, televiziune, medii digitale și mari evenimente publice. 
      Umanul este un documentar produs în 2015 de către ecologistul francez Yann Arthus-Bertrand . Filmul este format aproape în întregime din filmări aeriene exclusive și povestiri la persoana întâi în fața camerei. A fost primul film premiat în sala Adunării Generale a Națiunilor Unite , pentru o audiență de 1.000 de telespectatori, inclusiv Secretarul General al ONU, Ban Ki-moon . 
    Filmul a fost finanțat de către Fundația Bettencourt Schueller , care i-a acordat drepturi gratuite Fundației GoodPlanet , responsabilă de gestiunea proiectului.  O versiune extinsă a filmului este disponibilă în mod oficial pe YouTube (în trei părți) ... ceea ce s-a tradus și va fi difuzat aici pe acest blog, timp de 3 săptămâni. 

 Vizionare Plăcută !


Link 1Link 2


  Linkuri alternative :   AICI 1  și AICI 2.

  Cu Lumină în Pace și Iubire !
  Paul Marian PolMar

ȚINE MINTE:

Sunt răspunzător pentru ceea ce scriu, dar nu răspund pentru ceea ce tu crezi că ai înțeles ... Nu mă crede! Cercetează, investighează și crede-te pe tine însuți.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Despre Publicitate :

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.


Linkuri căzute

- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
În funcție de timpul disponibil pentru aceasta ...

* Ultima actualizare linkuri căzute: 25.02.2018 *

*********************************************************************
* Proiectul Cunoașterea este Universală va fi inaugurat în Octombrie 2018. Acesta va avea prioritate de atenție, energie și timp, pentru traducerile din spaniolă în română ce vor fi postate acolo. Proiectul Dincolo de Aparențe, noul blog inaugurat în Ianuarie 2018, va avea postări ocazionale datorită faptului că durata unui video de tradus urcă constant. Fac ceea ce pot în armonie cu mine însumi. *
*********************************************************************