vineri, 28 septembrie 2018

PATOLOGIA BIPEDĂ


   Bun găsit prieteni la o nouă postare, ce conține de asemenea și un video inedit, în traducere proprie. Așa cum bănuiți este o traducere din Spaniolă în Română, o expunere a unui punct de vedere a situației actuale, interne și externe. Prezentul video face parte dintr-un playlist de cel puțin 80 de video, este și va fi unicul tradus dintre acestea, l-am ales pentru simplitate, expresivitate și profunzime.   
   Roger Luis este din Ecuador și este unul dintre cei ce zic, spun, explică situația actuală din punct de vedere propriu, cu speranța că cei ce nu sunt hotărâți să se hotărască și cei ce nu știu să afle. Decizia este personală, liberul arbitru există chiar dacă unii nu-l văd sau nu-l înțeleg, suntem aici și acum să învățăm să ne jucăm, să experimentăm și ne trezim că suntem precum peștii născuți într-un acvariu, ce nu cunosc oceanul dar în Sinea lor, simt că trebuie să existe acest ocean fără îndoială, sunt fff ignoranți, apatici sau prea lași pentru a căuta acest ocean.
   Adevărata criză ce traversăm, nu este o criză politică, economică, sau de resurse, ci este o criză de CONȘTIINȚĂ ... Majoritatatea presupușilor Sapiens, trăiesc în DISONANȚĂ COGNITIVĂ mințindu-se sau ignorând ...

  Există ceva, ce este pudred în lume. În orice ființă cu un anumit nivel de conștiință, există această incertitudine. O bănuială aduce această îndoială neîncetat. Oamenii ... ce deja nu o pot percepe, sunt morți ... viețuind.
   
  Este o pioneză mare pe scaun, ce mulți au ales s-o ignore. Ignoranța este o binecuvântare.
Această afirmație este pură KK. Bipedul depilat egoist, optează să ignore, deoarece crede că astfel se eliberează de vină, și știe ... că CUNOAȘTEREA implică ... RESPONSABILITATE.

    Nu-ți voi dezvălui apa caldă, informația abundă, și chiar acum, este la numai un click distanță, cum se zice: "Nu-i nimic nou sub soare".
   Sumez abordarea mea pentru a-ți comunica aceasta ca cineva care recunoaște că a petrecut majoritatea zilelor mele, în ignoranță și că sunt lent, pentru a-și recunoaște propriile prostii cauzalele acestei zeități anti-naturale, și anume, încercând să transmit cu simplitate.
 

  Nu pretind să te conving de nimic decât să-ți arăt un drum pentru cine caută, să descopere ceea ce este evident și să se întrebe de aceea ce nu este.
   Te invit să încetezi să mai trăiești în credință,  dogmă, credință oarbă, în abdicarea responsabilității te invit să faci parte din Apocalypsis, să deschizi ochii și să cauți Adevărul.


  Trezește-te !



 Vizionare Plăcută !

Link 1


Linkuri alternative :  AICI 1 și AICI 2.

Distribuie dacă crezi că poate fi util și pentru semenii tăi ! 

  Cu Lumină în Pace și Iubire !
  Paul Marian PolMar
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ȚINE MINTE:

Sunt răspunzător pentru ceea ce scriu, dar nu răspund pentru ceea ce tu crezi că ai înțeles ... Nu mă crede! Cercetează, investighează și crede-te pe tine însuți.

Despre Publicitate :

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.


Linkuri căzute

- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
În funcție de timpul disponibil pentru aceasta ...

* Ultima actualizare linkuri căzute: 10.10.2019 *

*********************************************************************
* Proiectele Cunoașterea este Universală & Cunoaște și Conștientizează vor fi inaugurate în perioada 2018-2019. Acestea vor avea prioritate de atenție, energie și timp, pentru traducerile din engleză și spaniolă în română ce vor fi postate acolo. Fac ceea ce pot în armonie cu mine însumi. Mulțumesc pentru înțelegere. *
*********************************************************************