vineri, 19 octombrie 2018

UMAN, Vol. 2


    Bun găsit la al 2-lea volum video al trilogiei UMAN, din cele trei existente.

    UMAN-ul este o diptică de povești și imagini ale lumii noastre care ne permite să intrăm în profunditatea ființei umane. Prin mărturii pline de dragoste, fericire, ură și violență, UMAN-ul ne confruntă cu ceilalți și ne trimite înapoi în propria noastră viață. Fie povești cotidiene sau relatări de viață incredibile, aceste întâlniri ne mișcă prin sinceritatea lor extremă, evidențiază ceea ce suntem, subliniind cei mai bun și cei mai rău din ființa umană.
    Terra, Pământul nostru, se vede în splendoarea lui din imagini aeriene neobișnuite, însoțite de o muzică cu parfum de operă. Imaginile transmit frumusețea planetei noastre și provoacă o explozie de oxigen, un moment de introspecție.
    UMAN-ul este o lucrare dedicată care ne permite să înțelegem condiția umană și să reflectăm asuprului sensului însuși al existenței noastre. Un film ... din 11 video. Din 2012, echipele UMAN au adunat o colecție excepțională de materiale. Pentru a permite accesul liber la această bogăție unică tuturor și cu toți, Yann Arthus-Bernard propune o galaxie de lucrări adaptate tuturor locurilor, sprijină și utilizează: film, televiziune, medii digitale și mari evenimente publice.
     UMAN-ul este documentar produs în 2015 de către ecologistul francez Yann Arthus Bernard. Filmul este format aprope în întregime din filmări aeriene exclusive și povestiri la persoana întâi în fața camerei. A fost primul film premiat în sala Adunării Generale a Națiunilor Unite, pentru o audiență de 1.000 de spectatori, inclusiv Secretarul General al ONU, Ban Ki-Moon.
    Filmul a fost finanțat de către Fundația Bettencourt Schueller, care i-a acordat drepturi gratuite Fundației GoodPlanet, responsabilă de gestiunea proiectului. O versiune extinsă a filmului este disponibilă în mod oficial pe You Tube în trei părți și trei limbi de circulație internațională ( engleză, franceză, spaniolă) ... ceea ce am reușit să traducem și noi în limba română și va fi difuzat aici pe acest blog, timp de 3 săptămâni consecutive.

   Dar cum Falsul Umanitarism, caracteristic multor ong-uri și fundații, se ambalează discret în interese și drepturi exclusive, postarea de acest blog a acestor 3 filme pe You Tube nu este permisă, datorită drepturilor de autor și copyright. Ca să vedeți și dvs. falsitatea din spatele bunelor intenții manifestate de majoritatea ong și fundațiilor "dezinteresate".

 Vizionare Plăcută ! 

Link 1


Link 2


Link 3


Linkuri alternative:  AICI 2 și AICI 3.

  Cu Lumină în Pace și Iubire !
  Paul Marian PolMar
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ȚINE MINTE:

Sunt răspunzător pentru ceea ce scriu, dar nu răspund pentru ceea ce tu crezi că ai înțeles ... Nu mă crede! Cercetează, investighează și crede-te pe tine însuți.

Despre Publicitate :

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.


Linkuri căzute

- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
În funcție de timpul disponibil pentru aceasta ...

* Ultima actualizare linkuri căzute: 10.10.2019 *

*********************************************************************
* Proiectele Cunoașterea este Universală & Cunoaște și Conștientizează vor fi inaugurate în perioada 2018-2019. Acestea vor avea prioritate de atenție, energie și timp, pentru traducerile din engleză și spaniolă în română ce vor fi postate acolo. Fac ceea ce pot în armonie cu mine însumi. Mulțumesc pentru înțelegere. *
*********************************************************************