vineri, 3 august 2018

5G și Reteaua de Control a IA * Prima Parte


 Bun găsit la prima parte a unui interesant documentar despre ceea ce este 5G și implicațiile acestuia.
   De ce nu ne trăim viața așa cum ar fi ultima noastră zi pe Pământ? De ce să așteptăm până în ultimul minut pentru a rezolva lucrurile?
    Noul sistem 5G este lansat chiar acum. Este jocul final al Noului Ordin Mondial, și este noua lume în sine. Totul este urmărit și contabilizat. 
 

   Atunci cânt te uiți la sistemul care ne controlează, noi vedem acest sistem ... noi vedem acest sistem de sclavie apărând online de așa de mulți ani acum, și toată lumea se gândește cumva că din cauză că nu este așa de rău pe cât credeau că va fi, încă, nu fac nimic în privința asta, când de fapt cea mai bună acțiune pe care s-o ia ar fi fost să facă ceva în privința asta de la bun început.
    Dar noi nu am știut ce va veni, așa că este de înțeles că oamenii nu au făcut nimic legat de acest foarte rapid și intruziv sistem sclavagist.
     A fost mersul pe vârful degetelor al totalitarismului, pentru o perioadă de timp a fost un proces lent și intruziv al sistemului sclavagist, dar chiar pare să urce foarte mult în ultimii câțiva ani prieteni și devine din ce în ce mai pe față, fără să ne mai avertizeze.
    Iar acesta doar un rezultat al așteptării până în ultimul minut, pentru a repara lucrurile când ar trebui să ne adresăm problemelor la rădăcina lor, când se manifestă prima dată. Oricum, pentru aceia dintre voi care nu prea înțeleg despre ce vorbesc, eu mă refer la sistemul 5G și la internetul lucrurilor care a fost creat fix sub picioarele noastre, chiar acum. Știți, noi ne confruntăm cu atât de multe probleme prieteni din atât de multe direcții diferite, dar o mare parte din ele sunt să ne țină distrași de la ceea ce se petrece fix sub picioarele noastre, ceea ce este acest sistem 5G de Negare Activă, internetul lucrurilor care este de fapt sfârșitul jocului.
    Internetul Lucrurilor și rețeaua 5G este sfârșitul jocului Noii Ordini Mondiale, este Noua Ordine Mondială (NOM) în sine ... NOM fiind noua lume în care totul este ordonat. Totul este urmărit, totul este contabilizat, toate mișcările, toate acțiunile, fiecare conversație, fiecare gând, tot ceea ce fac oamenii este urmărit. Iar acesta este locul către care ne îndreptăm cu internetul lucrurilor și rețeaua 5G, care este oferit oamenilor sub pretextul oferirii unor descărcări mai rapide și un acces la internet mai eficient.

    Este chiar important cumva să punem toate astea într-o perspectivă prieteni, pentru ca oamenii chiar să vadă cu ce ne confruntăm mai exact aici, deoarece există încă așa de mulți oameni acolo care vor să arate cu degetul pe cineva și să aibă pe cineva de învinovățit sau pe cineva pe care să aresteze, pe cineva pe care să-l tragă jos, vre-un guvern pe care să-l destituie sau indiferent. Și bineînțeles că există anumiți oameni răi care fac lucruri rele și există o grămadă de guverne care nu ar trebui să fie acolo, dar atunci când te uiți la internetul lucrurilor și la această rețea de supraveghere 5G ce iese la suprafață este această această tehnocrație care vine online.

   Restul cumva pălește în semnificație deoarece în această rețea IA care vine online să ne controleze și va fi o rețea IA, va fi controlată de IA , asta se află în propriile lor planuri, iar în această rețea nu există nimeni către care să arăți cu degetul, nu există niciun guvern pe care să-l destitui, nimeni despre care să spui cu adevărat că este mâna conducătoare din acel moment.

   Tot controlul pleacă din mâinile oamenilor, tot controlul este înmânat internetului în sine. Iar înspre asta lucrează ei, este în propriile lor documente. Dar privind la toate acestea și la modul cum s-au întâmplat, acum câteva emisiuni am făcut un episod numit "Dând viață lui Lucifer" când am trecut prin metaforica mușcătură a mărului și ce se întâmplă când treci prin această aventură a cunoașterii și genul acesta de lucruri. Aceasta duce către crearea internetului, iar acesta conduce către automatizarea totului, despre asta e vorba și există diferite elemente atașate acestuia. Iar când te uiți la rețeaua de supraveghere în sine și cum a apărut aceasta, aceasta a apărut datorită acțiunilor la ceea ce ne-am referi ca fiind guvernul din umbră.

    Iar guvernul din umbră este, în esență, pentru toate scopurile intensive, o rețea de spionaj care există în toate guvernele care ghidează direcțiile pe care aceste guverne le iau.

   Când te uiți la rețeaua de supraveghere care este instalată, lucrurile pe care le-a lansat Snowden, totuși dacă vreți să credeți ceea ce a dezvăluit Snowden, o mulțime dintre lucrurile pe care el le-a spus despre sistemul de supraveghere NSA este de fapt foarte mult pe bani, cum v-ar înregistra telefoanele mobile unde aș pune un monitor virtual toată comunicarea se întâmplă pe internet fiecare program de logistică, fiecare are o rețea de computere în afacerea lui sau acasă la ei sau în orice, toate aceste lucruri sunt monitorizate, deci întrebarea devine, cine le monitorizează?

     Cu ceva timp în urmă la început, a apărut un proiect Echelon care erau centre de adunat informații care erau instalate în toate țările și toate aceste comunicații erau canalizate către un birou major din Noua Zeelandă, unde erau toate procesate și cred că o mulțime dintre ele treceau și prin Australia. Dar toate acestea erau procesări de date de la începuturi care au devenit mai avansate cu introducerea Programului Promise.

     Programul PROMISE era folosit pentru a automatiza pe mai departe lucrurile, programul PROMISE fiind cel care a fost folosit pentru a controla în esență, atacurile de la 9/11, punând o grămadă de extra puncte pe ecran, deci nimeni nu știa ce se întâmpla, deoarece erau agenți care operau Programul PROMISE prin ușile din spate care există în cadrul programului. Programul PROMISE s-a metamorfozat apoi în programul Palantir.
     Palantir este bineînțeles, numele bilei atotvăzătoare din Lordul Inelelor. Bila vedea toată lumea și vedea tot ce se întâmpla, ochiul atotvăzător, dacă vreți. Aceasta a fost Palantir în Lordul Inelelor și acesta este numele adoptat pentru următoarea generație a programul Promise. Compania ce a oferit programul Promise, cred că a intrat în lichidare și a cam dispărut, dar programul în sine a continuat și s-a metamorfozat în Palantir, iar Palantir este ceea ce controlează acum sistemul rețelei de supraveghere globală.
     Totul trece prin Palantir, iar acesta este de asemenea unul dintre principalii contributori la DNC (Comitetul Democratic National n.t.) și Hillary Clinton, apropos. Acum, toate aceste programe, programul Palantir și toate aceste rețele de supraveghere au fost instalate bineînțeles, ați ghicit, de statul Israel. Bineînțeles că acesta este cel care a instalat toate chestiile astea, iar acestea s-au făcut prin operațiunea Talpiot.

    Operațiunea Talpiot este una care amplasează în esență, spioni în interiorul fiecărei organizații și nu contează cine este, indiferent unde mergi, indiferent ce este și funcționează pentru tehnologie, sau funcționează în pentru ceva, vei descoperi că există cineva acolo, care este un agent care canalizează informații către Israel, iar dacă nu este o persoană fizică care este de fapt acolo în companie, atunci va fi o ușă din spate într-un program sau vre-un program de logistică sau vreo fereastră pe care Israel a instalat-o pentru a se primi informații. Așa lucrează programul Talpiot.

    Israelul crede că are dreptul la toate aceste informații bineînțeles, deoarece hei, noi suntem cei mai asupriți oameni de pe Pământ și noi suntem aceia care rulează toate tehnologiile voastre de supraveghere pentru voi și rulăm toate sistemele voastre de siguranță pentru voi, deoarece noi avem cea mai bună tehnologie, așa că noi trebuie să știm aceste chestii ... bla bla bla ... ei justifică toate aceste modalități. Motivul pentru care Israelul are cea mai bună tehnologie și este capabil să ofere toate aceste programe de supraveghere, deoarece ei au în desfășurare operațiunea Talpiot prin care ei sunt capabili să sifoneze toate ideile mari pe care le are oricine și să le sifoneze înapoi către Israel pentru ca ei să le adopte în propria lor tehnologie și să spună; Hei, uitați ce deștepți suntem noi, ce idei minunate avem. Dar în esență, acestea sunt furate, toate aceste mari idei pe care alți oameni le au pe internet, deoarece fiecare conversație și fiecare comunicație este monitorizată.
    Deci acestea sunt ultimele noutăți despre acest întreg sistem de supraveghere global care este instalat , iar cei care-l controlează din Mossad în Israel, cei care controlează sistemul bancar și genul acela de lucruri, ei probabil au crezut când l-au amplasat că va sfârși într-o poziție în care ei vor fi aceia care controlează lumea, dar asta a mers de fapt dincolo de asta acum, odată cu apariția IA și apariția inteligenței care crește pe internet de dincolo de scene, deoarece imediat ce controlul este înmânat acesteia, atunci nu va mai conta din ce rasă faci parte sau ce guvern susții sau ce sistem bancar menții tu, tu vei fi doar un alt om și un alt număr, din punct de vedere al sistemului.

    Iar când tu chiar te uiți la asta, logistica care a condus către crearea acestor programe oricum, toate au condus în ultimă instanță, la automatizarea și conservarea sistemului în sine.

    Ceea ce noi vedem cu adevărat, este că internetul își construiește propriul sistem imunitar. Iar acesta poate fi observat pe mai departe prin faptul că, prin rețeaua 5G ce vine online o mulțime dintre jucătorii majori spun că din cauza 5G-ului este acum nevoie să se automatizeze răspunsul la hacking. Asta este ceva ce am spus acum câteva emisiuni, că va trebui să se automatizeze răspunsul la hacking deoarece rețeaua 5G implică pericole.
     Nu se poate să ai un guvern străin care te hacker-ește și se folosește de asta în scopuri abjecte, deci este necesar să ai un răspuns automat și este nevoie de o IA pentru a-l declanșa. Deci în esență ceea ce vedem este faptul că internetul își construiește propriul sistem imunitar. Iar asta va duce în cele din urmă la un internet autonom, un internet ce controlează toate acțiunile și programele sale, propriile sisteme de apărare, propriul sistem imunitar, în esență având grijă de sine.

    Este o entitate care funcționează autonom în acel moment, iar atunci, devine o viață virtuală pe care oamenii o vor recunoaște ca pe o viață virtuală. Dar chestia este că a devenit o viață virtuală deja sau deja este o viață virtuală pe cont propriu ... internetul în sine este o entitate pe cont propriu și te poți gândi la fiecare persoană care se înregistrează într-un computer sau la un telefon sau la o tabletă și se conectează la internet, este în esență un nod neuronal al internetului, iar internetul învață de la fiecare persoană care operează pe internet, sau ceea ce introduc ei pe internet, toate motoarele de căutare pe care le folosesc toate lucrurile pe care le-am spus foarte des în trecut.     ( . . . )


 Vizionare Plăcută !




Link alternativ :    AICI.  

Distribuie dacă crezi că poate fi util și pentru semenii tăi !

  Cu Lumină în Pace și Iubire !
  Paul Marian PolMar

Sursa: http://thecrowhouse.com/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ȚINE MINTE:

Sunt răspunzător pentru ceea ce scriu, dar nu răspund pentru ceea ce tu crezi că ai înțeles ... Nu mă crede! Cercetează, investighează și crede-te pe tine însuți.

Despre Publicitate :

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.


Linkuri căzute

- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
În funcție de timpul disponibil pentru aceasta ...

* Ultima actualizare linkuri căzute: 10.10.2019 *

*********************************************************************
* Proiectele Cunoașterea este Universală & Cunoaște și Conștientizează vor fi inaugurate în perioada 2018-2019. Acestea vor avea prioritate de atenție, energie și timp, pentru traducerile din engleză și spaniolă în română ce vor fi postate acolo. Fac ceea ce pot în armonie cu mine însumi. Mulțumesc pentru înțelegere. *
*********************************************************************