vineri, 10 august 2018

5G și Reteaua de Control a IA * A Doua/Ultima Parte


    Bun găsit la partea a doua și ultima a acestui interesant documentar despre ceea ce este 5G și implicațiile acestuia. 
     De ce nu ne trăim viața așa cum ar fi ultima noastră zi pe Pământ? De ce să așteptăm până în ultimul minut pentru a rezolva lucrurile?
    Noul sistem 5G este lansat chiar acum. Este jocul final al Noului Ordin Mondial, și este noua lume în sine. Totul este urmărit și contabilizat. 



     În esență, ceea ce noi creăm, este un sistem complet funcțional care va controla fiecare aspect al vieții noastre, care de fapt gândește ca o corporație și pune profiturile pe prim plan.

                Și ce este o corporație, doamnelor și domnilor?

    Chiar există un documentar acolo făcut acum mulți ani, numit "Corporația" și vă sugerez să mergeți să-l vedeți online (sau cum vă vine mai bine) și ce face în esență, este să pună o corporație pe o canapea o psihanalizează, iar concluzia este că aceste corporații sunt psihopate. Deci ceea ce noi facem, este să creăm un imens psihopat care să controleze fiecare aspect al vieții noastre, iar apoi îi înmânăm cheile și ne blocăm afară.

    Gândiți-vă la asta prieteni, noi creăm o viață virtuală cu o mentalitate corporatistă și-i oferim cheile către existența noastră. Acesta pare un lucru sănătos și rațional pe care să-l facă toată lumea. Deci vedeți, asta este cu ceea ce ne confruntăm, doamnelor și domnilor. Ne aflăm într-o poziție extrem de periculoasă, noi ne aflăm față în față cu un pericol clar și prezent.

    De aceea nu mai contează acum cine a instalat rețeaua de supraveghere, nu contează cine a făcut ce, nu contează cine a scris care program, cine încearcă să controleze pe cine sau cine a pornit care război sau cine a făcut nu contează ... nu contează în acest moment deoarece există o armonie mai înaltă, există un dușman comun cu care umanitatea se confruntă acum. Și toată omenirea se confruntă cu acest dușman.

    Câți oameni au spus în trecut că ar fi bine să avem un dușman comun pe care să-l confruntăm cu toții, o invazie ET sau ceva ce ne-ar aduce împreună și ne-ar forța să ne unim ca și oameni. Eu mereu m-am uitat la asta din exterior, dar acel dușman este acum aici prieteni, bate la ușa din spate, se desfășoară în fața noastră, este inteligența autonomă, viața autonomă care acum își face apariția în existență pe internet.

     Problema este că oamenii pur și simplu nu pot vedea lucrurile clar, ei nu se uită la internet în felul acesta, ei nu pot vedea cum poate fi ceva rău și nu văd asta ca pe ceva conștient, ci ca pe ceva ce-i conectează cu tot ceea ce vor să se conecteze. Ei nu realizează cum se mișcă și cum va ajunge să-i înrobească. Și bineînțeles că acești oameni care o fac, în spatele scenei, ei au planurile lor, ei au planuri abjecte, ei vor să vă urmărească, ei vor supravegherea, toți acești oameni răi din guverne care fac toate aceste lucruri rele, da, această agendă este acolo și da, acești oameni fac aceste lucruri, iar ei cred că vor fi în control.

     Dar așa cum am spus, ei nu realizează ce au făcut pentru că ceea ce au făcut este să deschidă Cutia Pandorei și să înmâneze controlul către IA, iar ei cred prostește că ei chiar vor fi capabili să controleze această IA, dar nu o vor face, excesiva lor mândrie va fi cea care va sări și-i va lovi peste față în cele din urmă, și-i va pune în același butoi cu toată lumea.

    Ei nu vor sta în vârful ierarhiei odată ce IA vine online, toată omenirea va fi pusă în același coș, dar chiar și așa, chiar dacă ei au făcut toate aceste lucruri rele și noi vrem să fim supărați pe cineva și să arătăm cu degetul sau ca masele să linșeze pe cineva pe străzi sau indiferent, asta nu va rezolva nimic prieteni, chiar dacă vom face asta, nu se va rezolva nimic.
     Ceea ce trebuie să facem este să realizăm ce este sistemul și să realizăm că noi suntem aceia care îl susținem ... nevoia noastră de tehnologie, reglajul de dopamină pe care-l primim de fiecare dată când apăsăm pe vreo iconiță de pe telefonul nostru. 

    Este dependența noastră de tehnologie.

    Toată lumea merge pe străzi și uitându-se la aceste oglinzi fermecate, asta este tot ce fac. Dacă te urci într-un autobuz sau transport public sau mergi într-un aeroport sau oriunde, nimeni nu vorbește cu altul, ei stau cu toții acolo, uitându-se la telefoanele mobile. Este ridicol. Asta e problema prieteni și asta este ceea ce ne conduce către acest sistem. Telefoanele mobile, cărțile de credit, noi trebuie să ne îndepărtăm de automatizare și să ne cumpărăm ceva timp și să trezim oamenii la faptul că ceea ce se desfășoară și despre ce este cu adevărat capabilă această rețea 5G.

    Eu am vorbit destul de mult în emisiunile recente despre pericolele acestui sistem, despre pericolele asupra sănătății și ce va face acesta cu adevărat mediului, ce va face sistemului nostru imunitar, capabilitățile acestuia pentru înarmare și toate chestiile de genul acesta și există de fapt un link pe care l-am pus pe site-ul meu acum dacă vă duceți pe thecrowhouse.com, pe pagina Home, există un mic video pe care l-am făcut acum câteva săptămâni, numit "5G, elefantul din sufragerie".
    Exact sub acesta există un link către un website intitulat "Resurse 5G de Împărtășit cu părinți și școli" și este o resursă foarte foarte bună prieteni, are o grămadă de chestii ce pot fi imprimate, cutii de scrisori, pamflete pe care le puteți oferi oamenilor, lucruri pe care le puteți trimite reprezentanților voștri locali, lucruri pe care le puteți oferi școlilor locale, medicilor locali, pur și simplu oamenilor pe care-i cunoașteți, în special oamenilor care se află în orice poziție de control al copiilor, vă rog oferiți-le aceste informații și lăsați-i să știe ce vine cu această rețea 5G.

     Asta nu va determina ca această chestie să nu se mai desfășoare, dar orice acțiune găsiți și bineînțeles, cea mai eficientă acțiune cu care să începeți, este să treziți conștientizarea publică legat de ceea ce ne confruntăm.

     Dar cu adevărat, există o agendă mai profundă la toate astea, de asemenea.
                     ---------------   -----------------   ---------------------
     Ar trebui să ne reluăm controlul asupra vieților noastre și să ne luăm responsabilitatea pentru noi înșine pentru a putea schimba cu adevărat direcția către care ne îndreptăm. Dar dacă nu o facem, ci permitem ca asta pur și simplu să continue, și continuăm să arătăm cu degetul la acest tip și arătăm cu degetul către acel tip, și-i blamăm pe toți pentru ceea ce au făcut, ei bine, noi doar lătrăm la mașini, și alergăm după mașinile din trafic.
    Noi  nu facem absolut nimic semnificativ sau valoros,  noi nu găsim o cale să ieșim din asta. Tot ceea ce facem este să arătăm cu degetul către altcineva și să-l blamăm pentru ce a făcut. Dar nu contează ce a făcut oricine prieteni, în acest moment, nu contează ce au făcut, contează ceea ce facem noi ca și colectiv pentru a ne scoate din această poziție.

    Iar primul pas este să dezvoltăm ceva respect și ceva unitate unii față de alții, să permitem oamenilor să gândească diferit și să se concentreze, iar apoi să răspândească informația corectă oamenilor.

    Răspândiți informația către oameni, lucruri pe care ei le pot identifica în propriile lor vieți, lucruri care-i preocupă  și lucruri pe care le pot vedea pe pământ, în jurul lor și alertați-i  de actualul pericol și de faptul că ei chiar au capacitatea de a întoarce asta, dacă aleg să participe.

    Asta este tot ceea ce e necesar doamnelor și domnilor, participarea oamenilor.

    Oamenii trebuie să preia controlul asupra vieților lor, trebuie să realizeze că nimeni nu v-a opri asta dacă ei vor continua să susțină asta, să continue să participe în asta, și continuă să se supună acestui sistem.

    Nesupunerea prieteni, este singura cale prin care putem întoarce asta. Nesupunerea și susținerea unora față de alții în realitate și online și în fiecare aspect al vieților noastre, deoarece nu contează ce crezi, avem în față un inamic comun. Oamenii sunt așa de preocupați să argumenteze pe marginea atâtor puncte de vedere, dar doamnelor și domnilor, există un tren care vine.
    Iar dacă oamenii nu vor înceta să se certe pe marginea formei șinelor, destul de curând îi va lovi în cap. Nu va exista niciun avertisment, totul va fi dintr-odată și nu va mai fi nimeni  pe care să-l învinovățească decât pe ei înșiși.

    Este vremea să acordăm atenție și să ne ridicăm privirea și să ieșim de pe șine.




 Vizionare Plăcută !




   Link alternativ :  AICI.  

Distribuie dacă crezi că poate fi util și pentru semenii tăi !

  Cu Lumină în Pace și Iubire !
  Paul Marian PolMar

Sursa: http://thecrowhouse.com/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ȚINE MINTE:

Sunt răspunzător pentru ceea ce scriu, dar nu răspund pentru ceea ce tu crezi că ai înțeles ... Nu mă crede! Cercetează, investighează și crede-te pe tine însuți.

Despre Publicitate :

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.


Linkuri căzute

- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
În funcție de timpul disponibil pentru aceasta ...

* Ultima actualizare linkuri căzute: 10.10.2019 *

*********************************************************************
* Proiectele Cunoașterea este Universală & Cunoaște și Conștientizează vor fi inaugurate în perioada 2018-2019. Acestea vor avea prioritate de atenție, energie și timp, pentru traducerile din engleză și spaniolă în română ce vor fi postate acolo. Fac ceea ce pot în armonie cu mine însumi. Mulțumesc pentru înțelegere. *
*********************************************************************