vineri, 27 iulie 2018

Robert Stanley * IA & AGENDA ET (A doua/ultima parte)


      Bun găsit  la partea a doua/ultima a interviului realizat de Kerry Cassidy, de la Proiectul Camelot, cel intervievat fiind Robert Stanley, gazda emisiunii radio pentru Radio Unicus și redactorul revistei Unicus despre inteligența artificială și Agenda ET. Se va vorbi despre recenta carte a lui Wes Penre pe această temă și alte subiecte tangențiale.
   Robert M. Stanley a călătorit în aproape 60 de țări, în timpul căutării sale a misterelor moderne și antice. În ultimii 30 de ani, căutarea lui Robert pentru idei și informații unice l-a determinat să studieze și să scrie despre multe subiecte controversate.      Investigațiile sale în curs au fost prezentate în televiziune, radio, imprimare și Internet. Născut în 1959, Robert este originar din Los Angeles, California. A crescut în Malibu și în 2008 sa mutat în sudul New England, împreună cu soția, fiul și câinele. În 2015, el s-a mutat cu familia în Asia. Se bucură de surfing, drumeții, motociclete, tenis, fotografie și muzică.
    Fostul jurnalist corporativ pentru HONDA Research & Development din Torrance, California, Robert este în prezent angajat ca editor de companie pentru o companie internațională cu sediul în Hong Kong. 
   Este autorul cărților Întâlniri apropiate la Capitol Hill și Întâlnirile apropiate în Washington, DC . El este redactorul web al UNICUS Magazine.com Este gazda UNICUS Radio Hour și este producătorul rețelei radio UNICUS. un corespondent pentru America's Morning News și America de știri de radio de rețea.
   Mergeți aici pentru mai multe informații despre Robert: http://www.unicusmagazine.com/pioneers2003/bio.htm

    Astăzi a doua/ultima parte a interviului, prima parte a fost săptămâna trecută.



 Vizionare Plăcută !



  Link alternativ :   AICI .

Distribuie dacă crezi că poate fi util și pentru semenii tăi ! 

  Cu Lumină în Pace și Iubire !
  Paul Marian PolMar
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ȚINE MINTE:

Sunt răspunzător pentru ceea ce scriu, dar nu răspund pentru ceea ce tu crezi că ai înțeles ... Nu mă crede! Cercetează, investighează și crede-te pe tine însuți.

Despre Publicitate :

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.


Linkuri căzute

- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
În funcție de timpul disponibil pentru aceasta ...

* Ultima actualizare linkuri căzute: 10.10.2019 *

*********************************************************************
* Proiectele Cunoașterea este Universală & Cunoaște și Conștientizează vor fi inaugurate în perioada 2018-2019. Acestea vor avea prioritate de atenție, energie și timp, pentru traducerile din engleză și spaniolă în română ce vor fi postate acolo. Fac ceea ce pot în armonie cu mine însumi. Mulțumesc pentru înțelegere. *
*********************************************************************