vineri, 27 octombrie 2017

REMEMBER : ZIUA ÎN CARE PĂMÂNTUL S-A OPRIT (2008)

    În 1928, în timpul unei expediții pe înzăpeziții munți Karakoram din India, un alpinist vede o sferă strălucitoare. El o atinge și apoi se trezește după o pierdere a cunoștinței bruscă având o cicatrice pe mână, iar sfera nu mai este de găsit. În zilele noastre, guvernul Statelor Unite alcătuiește în grabă o echipă de oameni de ştiinţă, incluzând-o pe profesoara de la Princeston Dr. Helen Benson (Jennifer Connelly), pentru a stabili un plan de supraviețuire atunci când se pune problema ca un obiect necunoscut masiv, ce se deplasează cu o zecime din viteza luminii, să lovească Manhattan-ul.
    Obiectul, însă, încetinește exact înaintea impactului și se dovedește a fi o navă spațială sferică, aterizând ușor în Central Park. Din acea navă iese un extraterestru ce se regăsește imediat înconjurat de forțe militare ostile, armate până-n dinți. Din cauza confuziei create și lipsa unui lider autoritar, unul dintre soldați deschide focul și îl împușcă pe extraterestru. Apoi iese din navă un robot imens pentru a proteja extraterestrul și emite un val de energie care paralizează temporar oamenii și perturbă toate sistemele electrice din orașul New York. Extraterestrul ordonă apoi robotului să se oprească.
    Extraterestrul rănit este apoi dus la un spital militar unde i se scoate glonțul și chirurgul descoperă că trupul asemănător oamenilor al extraterestrului este acoperit de un costum spațial confecționat dintr-un material asemănător placentei. Creatura respectivă se dezvoltă rapid și se transformă în Klaatu (Keanu Reeves). Klaatu are înfăţișarea bărbatului de la începutul filmului, de la care au luat mostre de ADN. Klaatu o informează pe Regina Jackson (Kathy Bates), responsabilă cu Apărarea Naţională, că reprezintă un grup de extratereștrii ce doresc să discute cu ONU. Jackson refuză cererea lui și ordonă să fie reținut și dus într-o locație sigură pentru a fi interogat. Klaatu reușeste să evadeze cu ajutorul lui Helen și sunt apoi urmăriți de autorități prin Newark, New Jersey, iar celor doi li se alătură și fiul vitreg al lui Helen, Jacob (Jaden Smith).

  Vizionare Plăcută !


Linkuri alternative: https://goo.gl/Ntovgo , https://goo.gl/v6fWyj, https://goo.gl/g3Tfgt.
 

  Cu Lumină în Pace și Iubire !
  Paul Marian PolMar

 LinkPC , descarci și vezi când vrei ...

(Ni se amintește de ce suntem aici și ce trebuie să facem, preluare din Corey Goode):


Suntem conectați, cu toții.
  Cu toții avem o conștiință comună, de masă, care este afectată de zgomotul de fond ...  zgomotul de fond energetic sau de energia cosmică de fond.
  Ei bine, mesajul lor este să devenim mai iubitori, mai iertători, în ce ne privește pe noi și pe alții. Iar ei spun că asta va opri roata karmei și că ar trebui să ne focalizăm pe efectuarea de servicii reciproce, zilnic, să nu mai fim atât de... centrați pe noi înșine și pe nevoile noastre egoiste, ci pe a-i ajuta pe alții.
  Nu să ne ploconim în fața altora, ci să încercăm să fim miloși și să-i ajutăm pe alții...și să încercăm, zilnic, să ne elevăm conștiința și propria noastră frecvență de vibrație.

 Sursa : http://www.onlinehd.info/the-day-the-earth-stood-still-2008/#data

ȚINE MINTE:

Sunt răspunzător pentru ceea ce scriu, dar nu răspund pentru ceea ce tu crezi că ai înțeles ... Nu mă crede! Cercetează, investighează și crede-te pe tine însuți.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Despre Publicitate :

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.


Linkuri căzute

- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
În funcție de timpul disponibil pentru aceasta ...

* Ultima actualizare linkuri căzute: 25.02.2018 *

*********************************************************************
* Proiectul Cunoașterea este Universală va fi inaugurat în Octombrie 2018. Acesta va avea prioritate de atenție, energie și timp, pentru traducerile din engleză și spaniolă în română ce vor fi postate acolo. Fac ceea ce pot în armonie cu mine însumi. *
*********************************************************************