vineri, 3 noiembrie 2017

SPAŢIUL SPIRITULUI * O Călătorie în Conştiinţa Dvs.


  În acest documentar se vorbeşte despre reîncarnare şi implicit vieţiile anterioare, fizică cuantică bineînţeles, se dezleagă unele mistere ale sufletului, se explorează experienţele extracorporale şi se analizează câteva cazuri de moarte clinică.

  Cine a citit cărțile lui Raymond Moody care ne vorbesc despre Viața de după viață, sau cărțile lui Robert Monroe care ne descriu cu lux de amănunte şi extrem de convingător experiențele veritabile, de extracorporalizare a înţeles cât de limitată este paradigma materialist - științifică în care omenirea se bălăcește de secole. Acest documentar face referiri și la acești doi autori, printre alții şi se aduc argumente științifice în favoarea aspectelor metafizice ale vieții.
 Încă odată ni se arată cum știința și spiritualitatea își dau mâna și suntem invitați în aventura vieții noastre ... călătoria în afara corpului nostru, o călătorie în conștiință.
Încă odată suntem forțați să ne întrebăm "Cine suntem noi?".

Oare chiar suntem acest complex corp-minte care-l denumim EU? Sau suntem Dumnezeu încarnat, picătură din conștiința universala pierdută în identificarea cu jocul formelor?

Maeștrii spirituali, ființele eliberate spiritual, excepționalii învățători ai înțelepciunii tuturor veacurilor și căilor spirituale ne-au spus de mii de ani, într-un fel sau în altul, că noi suntem UNA CU DUMNEZEU ... că noi suntem în Dumnezeu şi Dumnezeu este în noi. Acest documentar asta face ... ne aminteşte cine suntem cu adevărat. Încercați să-l înțelegeți și acceptați provocarea ..."Cunoaște-te pe tine însuți şi vei cunoaște întreg Universul și forţele sale ascunse." (NOSCE TE IPSUM , GNOTHI SEAUTON - inscripție de pe frontispiciul templului din Delphi).  Sunt prea multe de spus pe această temă și alții au făcut-o deja mult mai bine decât o vom putea face noi vreodată.


Vizionare plăcută!


 Link 2

Link alternativ : https://goo.gl/N6Bv8J .

  Cu Lumină în Pace și Iubire !
  Paul Marian PolMar

 Sursa : http://fymaaa.blogspot.com.es/2008/12/ce-este-contiina.html?m=1
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ȚINE MINTE:

Sunt răspunzător pentru ceea ce scriu, dar nu răspund pentru ceea ce tu crezi că ai înțeles ... Nu mă crede! Cercetează, investighează și crede-te pe tine însuți.

Despre Publicitate :

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.


Linkuri căzute

- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
În funcție de timpul disponibil pentru aceasta ...

* Ultima actualizare linkuri căzute: 25.02.2018 *

*********************************************************************
* Proiectul Cunoașterea este Universală va fi inaugurat în Octombrie 2018. Acesta va avea prioritate de atenție, energie și timp, pentru traducerile din engleză și spaniolă în română ce vor fi postate acolo. Fac ceea ce pot în armonie cu mine însumi. *
*********************************************************************