vineri, 3 noiembrie 2017

SPAŢIUL SPIRITULUI * O Călătorie în Conştiinţa Dvs.


  În acest documentar se vorbeşte despre reîncarnare şi implicit vieţiile anterioare, fizică cuantică bineînţeles, se dezleagă unele mistere ale sufletului, se explorează experienţele extracorporale şi se analizează câteva cazuri de moarte clinică.

  Cine a citit cărțile lui Raymond Moody care ne vorbesc despre Viața de după viață, sau cărțile lui Robert Monroe care ne descriu cu lux de amănunte şi extrem de convingător experiențele veritabile, de extracorporalizare a înţeles cât de limitată este paradigma materialist - științifică în care omenirea se bălăcește de secole. Acest documentar face referiri și la acești doi autori, printre alții şi se aduc argumente științifice în favoarea aspectelor metafizice ale vieții.
 Încă odată ni se arată cum știința și spiritualitatea își dau mâna și suntem invitați în aventura vieții noastre ... călătoria în afara corpului nostru, o călătorie în conștiință.
Încă odată suntem forțați să ne întrebăm "Cine suntem noi?".

Oare chiar suntem acest complex corp-minte care-l denumim EU? Sau suntem Dumnezeu încarnat, picătură din conștiința universala pierdută în identificarea cu jocul formelor?

Maeștrii spirituali, ființele eliberate spiritual, excepționalii învățători ai înțelepciunii tuturor veacurilor și căilor spirituale ne-au spus de mii de ani, într-un fel sau în altul, că noi suntem UNA CU DUMNEZEU ... că noi suntem în Dumnezeu şi Dumnezeu este în noi. Acest documentar asta face ... ne aminteşte cine suntem cu adevărat. Încercați să-l înțelegeți și acceptați provocarea ..."Cunoaște-te pe tine însuți şi vei cunoaște întreg Universul și forţele sale ascunse." (NOSCE TE IPSUM , GNOTHI SEAUTON - inscripție de pe frontispiciul templului din Delphi).  Sunt prea multe de spus pe această temă și alții au făcut-o deja mult mai bine decât o vom putea face noi vreodată.


Vizionare plăcută!


 Link 2

Link alternativ : https://goo.gl/N6Bv8J .

  Cu Lumină în Pace și Iubire !
  Paul Marian PolMar

 Sursa : http://fymaaa.blogspot.com.es/2008/12/ce-este-contiina.html?m=1

4 comentarii:

 1. Cu MARE MULŢUMIRE pentru interesul tot mai amplificat cu privire la ADEVĂRATA VIAŢĂ. Sînt fooarte instructive astfel de informaţii ,aşa că şi eu le voi mediatiza tuturor celor care sînt interesaţi şi implicaţi în mai mult de ceea ce bagă azi în gură sau cu ce se îmbracă mîine.....azi,ieri,mîine= ACUM...ETERN ACUM.....E o adevărată REVELAŢIE acest site ! NAMASTE ! Sper să nu facă întunecaţii inepţia de a-l închide sau a -l face dispărut aşa cum se întîmplă acum cu majoritatea siturilor SPIRITUALE. GAAATTAAAA le-au ajuns 2000 de ani.

  RăspundețiȘtergere
 2. Mulțumesc George pentru comentariul tău! Acest blog este primul dintre cele trei ce funcționează și la care colaborez(Mulți nu știu că colaborarea face mai mult și mai eficient decât concurența ...). Acest blog îți va reduce activitatea la jumătate din Ianuarie 2018 fiindcă un altul se naște și are nevoie de mai multă atenție. Deci George, dacă informația promovată de noi îți folosește, ține aproape, noi informații utile și educative vor apare. Puțină răbdare și mulțumiri pentru comentariu!

  RăspundețiȘtergere
 3. Iubire in inima si lumina in suflet! Mii de multumiri mi-ai redat pe scurt tot ce-am reusit sa incheg in ultimii ani ,dar mai ales de cand am citit Scarlat Dumitrescu.Oricum eu va multumesc tuturor celor care participati la Iesirea din Matrix ,va urmaresc de 7 ani si multe s-au schimbat in gandirea mea ca si-n viata mea .

  RăspundețiȘtergere
 4. Mulțumiri și gânduri bune pentru tine Simona! După Ieșirea din Matrix și Antiiluzii, Viața Merge Înainte la propriu și la figurat ... Drumu-i lung și plin de experiențe. Avem multe de învățat, dar avem prea puțin timp la dispoziție față de ce ne-am dori și am avea nevoie ...

  RăspundețiȘtergere

Linkuri căzute

- Am rugămintea, în cazul linkurilor căzute, să scrieți despre aceasta în rubrica de comentarii, la acea postare. Astfel aflu și eu, și îl pot înlocui pe cât de repede pot. Ok ? Mulțumesc.
- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
Sunt multe ...
* Ultima actualizare linkuri căzute: 11.10.2017 *