vineri, 20 octombrie 2017

DINCOLO DE APARENȚE (1): NIMIC NU ESTE CEEA CE PARE A FI


  Bun găsit la postarea ce conține primul film din colecția Dincolo de Aparențe, cronologic, ca apariție, ordine și sens. Deci ordinea este următoarea : 
  1) Nimic nu este ceea ce pare a fi; 2) Originea  și 3) Genesis64. Privindu-le în această ordine veți înțelege ce vor să ne transmită prietenii de la Dincolo de Aparențe, această minunată echipă de lucru Spaniol-Argentiniană, al căror rezultat minunat sunt aceste 3 filme pline de conținut pe înțelesul tuturor, dar ... este posibil ca pentru unele persoane să fie de neînțeles, ciudate ... Explicația este că chiar dacă vrei trebuie să și poți, să fii pregătit pentru așa ceva, altfel sună a Chineză; Despre cunoașterea și învățarea unei informații și cunoașteri noi, ajungem la părerea că este așa cum spunea Isus: "Nu poți pune vin nou în burdufuri vechi"! Deci dacă problema este de ordin Mental, atunci ... trebuie să golești paharul, dacă vrei să pui ceva nou în el ! Pentru celelalte motive și mofturi vă las plăcerea să vi le rezolvați, ... singuri. Pentru a știi și a nu fii mințit sau manipulat vă spun să nu credeți pe nimeni, nici pe mine; cercetați, studiați, faceți un raport de informații pro și contra, apoi credeți-vă numai pe voi înșivă. Tu decizi ce vrei să știi, să cunoști și să crezi .


   Începem ...   Trăim aglomerați în orașe, într-o armonie trunchiată, la fel de rece și inertă ca și propriile sale ziduri... lipsiți de spirit, în care haosul ne mișcă fără intenții și scopuri.
  Bântuim ca niște stafii, ignorându-ne frații care pășesc alături de noi.
  Consum, idei, gânduri lineare, care îți sunt insuflate cu un unic scop: să te țină departe de adevărata ta esență, de cine ești, în realitate, și de ce ... ești, ceea ce ești.
  O umanitate arogantă și egoistă, cu un ritm impus de alții, împiedicând, cu ajutorul tău, să descoperi adevărul și magicul ce există în tine.
  Te separă de ceilalți, făcându-te să crezi că ești diferit și că există un adevăr, de justificat.
   De reținut că "viața bate filmul" având mijloace mai complexe de exprimare și experiența necesară.
   Uneori, chiar ... pare un joc. Atunci, hai să-l jucăm, fii Tu cel care mută piesele, fii Tu, cel care descoperă cine sunt jucătorii.
   Să ne jucăm amintindu-ne când eram copii, cum percepeam viața, împreună cu prietenii noștri, acești frați alături de care, zilnic, învățam să trăim, să ne recunoaștem, să descoperim... acel lucru care, acum, se află mereu aici, sub nasurile noastre, dar suntem incapabili să-l vedem.
   Date, informații, energii codificate, pentru a nu-ți putea lua ochii de la un tipar social, răsplătindu-te cu vise și țeluri de confuzie și singurătate.
   În interiorul acestui haos irațional, poți întâlni armonia care conduce la echilibru, chiar dacă se va veșteji, controlați fiind... de Teamă / Frică .   Ființa umană este o mașinărie bazată pe atomul de carbon, o mașinărie cu tendințe egoiste și narcisiste, crezând, eronat, că se cunoaște pe sine însăși. Și întâi ce nu cunoaște, este rostul său existențial în univers. Nu știe cine este sau de unde vine, nici de ce a fost creată.
   Toate religiile coincid că am fost creați. Ceea ce nu spun este ... și de ce. Multe rase sunt programate să se simtă diferite între ele, bazându-se, evident, numai pe ceea ce pot percepe simțurile noastre limitate. Suntem separați prin arhetipuri imaginate  pentru a ne menține într-o ceață deasă, dar goale ... de orice adevăr.
   Alimentele de bază al acestei mașinării ce consumă, este ceea ce introduce pe gură, ceva de bună sau proastă calitate, pe care-l numim CARBON. Un alt aliment este aerul, și puritatea lui ... Îl vom numi OXIGEN. Și, într-un final, emoții, gânduri și senzații, acesta este AZOTUL nostru. Funcție de combinarea și calitatea acestor trei elemente, vom obține HIDROGEN, cu diferite cifre octanice.
   Diferite niveluri de puritate vor face ca mașina de carbon să lucreze pe frecvențe foarte joase, fiind mai ușor de controlat și manipulat, evitând să iasă în afara octavei sale specifice, curente, unde nu va găsi niciodată soluții la problemele sale. Și, când va crede, într-un final, că problema a fost rezolvată, o altă problemă, echivalentă, va apărea, conform principiului cuantic al cauzalității: propriile noastre furtuni  lăuntrice.   Iar furtuna va continua, și va continua, fiindcă continuăm să fim separați în grupuri diverse, guvernate de ego, și, în acest mod, reacțiunea la o acțiune mereu ne va separa.
   Protejăm cu ghearele și dinții sentimente virtuale stupide, ca mândria, dreptatea sau amorul propriu, nu vedem în semenul nostru un egal, un frate, pe cineva cu probleme,  temeri, lipsuri, care știe să iubească și să râdă ca și noi. Vedem în el un dușman, un rival,
căruia trebuie să-i impunem viziunea noastră subiectivă a realității, întărind, în acest mod, Turnul de Babel, în care instinctele, emoțiile și mintea, niciodată vor ajunge la un acord.
   Există o cale de a stopa furtuna, înlocuind programul cauzalității cu altul mult mai puternic, cu energii mult mai pure: respectul față de alții, punându-ne în locul lor, încercând să înțelegem și să simțim, ceea ce celălalt simte și gândește. Echilibrând alimentația, ...aerul, impresiile pe care ni le oferă viața ... Să nu ne lăsăm luați de multi-personalitatea ego-ului.
Oprindu-ne din drum, bucurându-ne de frumusețea care ne înconjoară, în concluzie ... să trăim, ... simțind. ( ... )

  Vizionare Plăcută!

 
Linkuri alternative: https://goo.gl/R2RXek și  https://goo.gl/CEu3T9 .

 Nu mă credeți, Nu credeți ceea ce spun, Nu credeți ceea ce se spune!
Căutați, cercetați, investigați, analizați, discerneți și credeți-vă pe voi înșivă! 

Cu Lumină în Pace și Iubire !
Paul Marian

Această postare este o traducere din :      DDLA TV                               http://detrasdeloaparente.blogspot.com.ar/

 Sursa: http://realitateposibila.blogspot.com.es/2017/08/picaturi-de-adevar-3-nimic-nu-este-ceea.html
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ȚINE MINTE:

Sunt răspunzător pentru ceea ce scriu, dar nu răspund pentru ceea ce tu crezi că ai înțeles ... Nu mă crede! Cercetează, investighează și crede-te pe tine însuți.

Despre Publicitate :

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.


Linkuri căzute

- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
În funcție de timpul disponibil pentru aceasta ...

* Ultima actualizare linkuri căzute: 25.02.2018 *

*********************************************************************
* Proiectul Cunoașterea este Universală va fi inaugurat în Octombrie 2018. Acesta va avea prioritate de atenție, energie și timp, pentru traducerile din engleză și spaniolă în română ce vor fi postate acolo. Fac ceea ce pot în armonie cu mine însumi. *
*********************************************************************