vineri, 9 septembrie 2016

SerialFain: V09e9+10

 Bun găsit dragilor, azi vă ofer episoadele nouă și zece spre vizionare din acest serial științifico-fantastic, deci un amestec de fantezie și adevăr. A trecut ceva timp de la premiera serialului, unii l-au văzut alții nu; părerile pot fi diferite, după modul de percepere, analiză și înțelegere a fiecăruia.  Fiind științifico-fantastic, deci un amestec de adevăr cunoscut cu mai puțin cunoscut plus ceva fantezie ca să fie pe gustul tuturor. Este un serial ce-l recomand, îl prezint dar nu-l comentez sub nici o formă, lăsându-ți posibilitatea și plăcerea de a descoperi singur ce știi, ce nu știi, ce vor să știi și ce se ascunde ; apoi să înțelegi aspectele oculte, intriga și acțiunea; cine, ce, cum, unde și mai ales cazualul de ce.
 Vizionare Plăcută !

Episodul 9: The Heretic´s Fork - Erica, părintele Jack și Hobbes își dau seama că vizitatorii cunosc numele și adresele membrilor grupării A cincea coloană și trebuie să ia măsuri drastice pentru ai proteja. Ryan decide să-i spună a Valerie că el este într-adevăr un vizitator. La bordul navei-mamă vizitatorii încep un program de conviețuire cu oamenii numit "Viața la Bord". Chad, începe să facă un reportaj în cadrul Navei-Mamă(Mothership) despre centrul medical unde au eliminat anevrismul (boala sa). La scurt timp după aceea, Chad crește simpatia sa cu Anna și își exprimă dorința de a investiga teroriștii din A cincea coloană.


 Episodul 10: Inimi și Minți - Erica, Ryan, părintele Jack și Hobbes Kyle află că Anna a trimis o navetă cu o echipă de monitorizare pentru a-i găsi, și trebuie să găsească o cale de a opri transportul înainte de aterizare. Anna a invitat pe Tyler la bord pentru programul numit "Viața la Bord", dar Lisa mărturisește surprinderea sa lui Tyler. Chad se confruntă cu părintele Jack cu ce știe despre A cincea coloană.


sau  Linkuri alternative . . . ep.9 aici și aici ep.10 .

   Cu Lumină în Pace și Iubire !

    Paul Marian PolMar

Sursa: http://www.veziserialeonline.info/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Linkuri căzute

- Am rugămintea, în cazul linkurilor căzute, să scrieți despre aceasta în rubrica de comentarii, la acea postare. Astfel aflu și eu, și îl pot înlocui pe cât de repede pot. Ok ? Mulțumesc.
- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
Sunt multe ...
* Ultima actualizare linkuri căzute: 11.10.2017 *