vineri, 9 septembrie 2016

SerialFain: V09e9+10


 Bun găsit dragilor, azi vă ofer episoadele nouă și zece spre vizionare din acest serial științifico-fantastic, deci un amestec de fantezie și adevăr. A trecut ceva timp de la premiera serialului, unii l-au văzut alții nu; părerile pot fi diferite, după modul de percepere, analiză și înțelegere a fiecăruia.  Fiind științifico-fantastic, deci un amestec de adevăr cunoscut cu mai puțin cunoscut plus ceva fantezie ca să fie pe gustul tuturor. Este un serial ce-l recomand, îl prezint dar nu-l comentez sub nici o formă, lăsându-ți posibilitatea și plăcerea de a descoperi singur ce știi, ce nu știi, ce vor să știi și ce se ascunde ; apoi să înțelegi aspectele oculte, intriga și acțiunea; cine, ce, cum, unde și mai ales cazualul de ce.
 Vizionare Plăcută !

Episodul 9: The Heretic´s Fork - Erica, părintele Jack și Hobbes își dau seama că vizitatorii cunosc numele și adresele membrilor grupării A cincea coloană și trebuie să ia măsuri drastice pentru ai proteja. Ryan decide să-i spună a Valerie că el este într-adevăr un vizitator. La bordul navei-mamă vizitatorii încep un program de conviețuire cu oamenii numit "Viața la Bord". Chad, începe să facă un reportaj în cadrul Navei-Mamă(Mothership) despre centrul medical unde au eliminat anevrismul (boala sa). La scurt timp după aceea, Chad crește simpatia sa cu Anna și își exprimă dorința de a investiga teroriștii din A cincea coloană.
 

 Episodul 10: Inimi și Minți - Erica, Ryan, părintele Jack și Hobbes Kyle află că Anna a trimis o navetă cu o echipă de monitorizare pentru a-i găsi, și trebuie să găsească o cale de a opri transportul înainte de aterizare. Anna a invitat pe Tyler la bord pentru programul numit "Viața la Bord", dar Lisa mărturisește surprinderea sa lui Tyler. Chad se confruntă cu părintele Jack cu ce știe despre A cincea coloană.
 

  Linkuri alternative :

  Episodul 9 :    AICI 1   și   AICI 2.  

 Episodul 10:    AICI 1  și   AICI 2.

   Cu Lumină în Pace și Iubire !

    Paul Marian PolMar

Sursa: http://www.veziserialeonline.info/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ȚINE MINTE:

Sunt răspunzător pentru ceea ce scriu, dar nu răspund pentru ceea ce tu crezi că ai înțeles ... Nu mă crede! Cercetează, investighează și crede-te pe tine însuți.

Despre Publicitate :

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.


Linkuri căzute

- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
În funcție de timpul disponibil pentru aceasta ...

* Ultima actualizare linkuri căzute: 27.03.2019 *

*********************************************************************
* Proiectul Cunoașterea este Universală va fi inaugurat în Octombrie 2018. Acesta va avea prioritate de atenție, energie și timp, pentru traducerile din engleză și spaniolă în română ce vor fi postate acolo. Fac ceea ce pot în armonie cu mine însumi. *
*********************************************************************