vineri, 30 septembrie 2016

SerialFain: V09e13

 Bun găsit dragilor,  azi vă ofer episodul 13 spre vizionare din acest serial științifico-fantastic, deci un amestec de fantezie și adevăr. A trecut ceva timp de la premiera serialului, unii l-au văzut alții nu; părerile pot fi diferite, după modul de percepere, analiză și înțelegere a fiecăruia.  Fiind științifico-fantastic, deci un amestec de adevăr cunoscut cu mai puțin cunoscut plus ceva fantezie ca să fie pe gustul tuturor. Este un serial ce-l recomand, îl prezint dar nu-l comentez sub nici o formă, lăsându-ți posibilitatea și plăcerea de a descoperi singur ce știi, ce nu știi, ce vor să știi și ce se ascunde ; apoi să înțelegi aspectele oculte, intriga și acțiunea; cine, ce, cum, unde și mai ales cazualul de ce.
 Vizionare Plăcută ! 

 Episodul 1/Sezonul 2/V09e13: Ploaie Roșie: Cerul Roșu semănă panică în societate. Erica încearcă să urce pe navă pentru a vorbi cu Anna, cu o rană pe care ar fi făcut lui Tyler în cap, ca scuză. Anna sfârșește prin a face o declarație publică prin ecranul navei tale spunând că ploaia roșie va face terenurile fertile, revenind la schimbările climatice ce vor aduce beneficii planetei, în general. După aceasta, coloana a cincea investighează problema și descoperă  că ploaia roșie este de fapt un compus cu un nivel ridicat de fosfor. De asemenea se descoperă că vizitatorii au mai mult de 50 de ani pe Pământ.

sau  Link alternativ . . . ep.13 aici .

   Cu Lumină în Pace și Iubire !

    Paul Marian PolMar

Sursa:  http://www.veziserialeonline.info/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Linkuri căzute

- Am rugămintea, în cazul linkurilor căzute, să scrieți despre aceasta în rubrica de comentarii, la acea postare. Astfel aflu și eu, și îl pot înlocui pe cât de repede pot. Ok ? Mulțumesc.
- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
Sunt multe ...
* Ultima actualizare linkuri căzute: 11.10.2017 *