vineri, 23 septembrie 2016

SerialFain: V09e12

   Bun găsit dragilor, azi vă ofer episodul 12 spre vizionare din acest serial științifico-fantastic, deci un amestec de fantezie și adevăr. A trecut ceva timp de la premiera serialului, unii l-au văzut alții nu; părerile pot fi diferite, după modul de percepere, analiză și înțelegere a fiecăruia.  Fiind științifico-fantastic, deci un amestec de adevăr cunoscut cu mai puțin cunoscut plus ceva fantezie ca să fie pe gustul tuturor. Este un serial ce-l recomand, îl prezint dar nu-l comentez sub nici o formă, lăsându-ți posibilitatea și plăcerea de a descoperi singur ce știi, ce nu știi, ce vor să știi și ce se ascunde ; apoi să înțelegi aspectele oculte, intriga și acțiunea; cine, ce, cum, unde și mai ales cazualul de ce.
 Vizionare Plăcută ! 

Episodul 12: Cer Roșu: Valerie, care tocmai a rupt apa pentru a naște, este răpită de soldații Annei și du pe nava-mamă; Ea este folosită de Anna ca momeală pentru a-l prinde pe Ryan. Erica acceptă invitația ce le oferă Anna și Lisa pentru o cină, viziotarea navei este fi o oportunitate de a distruge ouăle-soldați ale Anna. Chad începe să devină popular din cauza modului în care este utilizat. Marcus încearcă să o convingă pe Kyle să lucreze pentru vizitatori, știind un adevăr șocant din ultimele experiențe ale Kyle. Anna îi injectează o substanță letală Valeriei după nașterea copilului. Coloana a cincea câștigă un nou aliat, ouăle-războinicilor Anei sunt înghețate de o Grenadă cu energie albastră, anihilând aproape toate ouăle. Joshua ordonă  Ericăi să-l omoare, astfel făcând să pare nevinovat. Anna este îngrozită, astfel experimentând un sentiment uman pentru ouăle pierdute. O Anna furioasa dă permisiunea de a face vizibil imensa flotă ce era camuflată în așteptarea unor comenzi în/din spațiu. Cerul Pământului își schimbă culoarea, o culoare roșu sângeriu, care marchează începutul unui nou eveniment ce este pregătit să vină. Joshua este reînviat de vizitatori.


sau  Link alternativ . . . ep. 12 aici .

   Cu Lumină în Pace și Iubire !

    Paul Marian PolMar

Sursa:  http://www.veziserialeonline.info/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Linkuri căzute

- Am rugămintea, în cazul linkurilor căzute, să scrieți despre aceasta în rubrica de comentarii, la acea postare. Astfel aflu și eu, și îl pot înlocui pe cât de repede pot. Ok ? Mulțumesc.
- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
Sunt multe ...
* Ultima actualizare linkuri căzute: 11.10.2017 *