duminică, 1 mai 2016

Recomandare serial: B5Crusade(9) : Alergând prin Noapte


   Bun găsit dragilor,
   zilnic suntem nevoiți să luăm decizii mai mult sau mai puțin importante. Să stăm pe loc sau să mergem mai departe.
  Trăim într-o lume în care avem multe opțiuni dintre care putem alege. Micile decizii sunt luate adesea în funcție de circumstanțe. Aici intuiția are un rol important, și luarea unor decizii corecte pentru noi presupune să ne îmbunătățim intuiția. Intuiția reprezintă informație și chiar dacă n-o poți măsura, nu înseamnă că ea nu este la fel de importantă ca informațiile măsurabile. (...)


 Subiect :  Nava Excalibur  vizitează o lume moartă și părăsită, ce odată a fost locul natal al unei rase ce a fost distrusă de aceeași molimă care a infectat Pământul; orașele și clădirile par neatinse de trecerea timpului. Misterul crește atunci când una dintre echipele de cercetare se întâlnește cu un final înfiorător.Ca un serial derivat Spin-off ) din "Babylon 5", 
"Cruciada" a avut tot ce este necesar pentru a triumfa. Acesta a fost bazat pe universul unei serii de succes apreciat de mulți fani, el a fost scris și produs de creatorul B5, Joe Michael Straczynski, și oferea noi personaje, fără îndoială, atractive și o premisă interesantă. Și totuși, a durat numai treisprezece episoade.
  Serialul "Cruciada" este un alt exemplu, unul demn de studiu, al luptei fără sfârșit purtată în audiovizualul science-fiction între artă și negoț. "Cruciada" nu a eșuat din cauza conceptului său, a actorii săi, scenarilor sau a corectitudinii finanțării. Nu, a eșuat din cauza luptelor de control dintre producători și rețeaua de distribuție: TNT Network / Warner Bros.


 Vizionare Plăcută ! 
  Cu Lumină în Pace și Iubire !

    Paul Marian PolMar

Surse : http://babylon5.wikia.com/wiki/List_of_Crusade_Episodes 

http://www.iesidinceata.ro/secretele-din-spatele-deciziilor-potrivite-pentru-tine/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Linkuri căzute

- Am rugămintea, în cazul linkurilor căzute, să scrieți despre aceasta în rubrica de comentarii, la acea postare. Astfel aflu și eu, și îl pot înlocui pe cât de repede pot. Ok ? Mulțumesc.
- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
Sunt multe ...
* Ultima actualizare linkuri căzute: 11.10.2017 *