duminică, 15 mai 2016

Recomandare serial: B5Crusade(11) : Necesitățile Pământului


    Bun găsit dragilor, la un nou episod al serialului.

    Căpitanul navei Excalibur, Ghedeon trebuie să încalce legea interstelară și să  ajute un fugar căutat, atunci când Rangerii descoperă că acesta a furat toate informațiile importante ale rasei sale pe șase cristale de date.  Ca un serial derivat Spin-off ) din "Babylon 5", "Cruciada" a avut tot ce este necesar pentru a triumfa. Acesta a fost bazat pe universul unei serii de succes apreciat de mulți fani, el a fost scris și produs de creatorul B5, Joe Michael Straczynski, și oferea noi personaje, fără îndoială, atractive și o premisă interesantă. Și totuși, a durat numai treisprezece episoade.
  Serialul "Cruciada" este un alt exemplu, unul demn de studiu, al luptei fără sfârșit purtată în audiovizualul science-fiction între artă și negoț. "Cruciada" nu a eșuat din cauza conceptului său, a actorii săi, scenariilor sau a corectitudinii finanțării. Nu, a eșuat din cauza luptelor de control dintre producători și rețeaua de distribuție: TNT Network / Warner Bros.


 Vizionare Plăcută !

  
  Cu Lumină în Pace și Iubire !

Important : Văd că există probleme cu serverul openload, vă cer scuze ! Sper să nu fie grave încât să mut filmele pe alt server .

    Paul Marian PolMar

Sursa :   http://babylon5.wikia.com/wiki/List_of_Crusade_Episodes

2 comentarii:

  1. Interesant! Îmi place filmul și vă mulțumesc de postare.Sper să mai pot viziona și altele!Vă doresc o duminică plăcută!

    RăspundețiȘtergere
  2. Mulțumim Margo! Avem în pregătire și alte materiale interesante, sperăm să fie pe placul dvs.

    RăspundețiȘtergere

Linkuri căzute

- Am rugămintea, în cazul linkurilor căzute, să scrieți despre aceasta în rubrica de comentarii, la acea postare. Astfel aflu și eu, și îl pot înlocui pe cât de repede pot. Ok ? Mulțumesc.
- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
Sunt multe ...
* Ultima actualizare linkuri căzute: 11.10.2017 *