sâmbătă, 19 martie 2016

Recomandare serial: B5Crusade(3) : Izvorul Veșniciei


 Bun găsit dragilor,
    serialul continuă cu un nou episod, noi aventuri, noi experiențe, deci noi cunoștințe și noi învățături. Fiecare episod este o acțiune nouă și diferită față de episodul anterior, având continuitate.
   Întrebarea săptămânii : Ce dorești ? Toți avem dorințe, mai greu sau mai ușor realizabile; un scop, un sens al existenței noastre. Motivația susține dorința, este oare motivația suficient de puternică să mergem înainte ?
 
   Subiectul :  Galen Magul preia controlul Excalibur pentru a merge în căutarea misteriosului "Izvor al Veșniciei ", un loc vechi și ascuns în interiorul hiperspațiului, unde energiile puternice se intersectează; deși motivațiile sale se dovedesc a fi foarte personale.  Ca un serial derivat Spin-off ) din "Babylon 5", "Cruciada" a avut tot ce este necesar pentru a triumfa. Acesta a fost bazat pe universul unei serii de succes apreciat de mulți fani, el a fost scris și produs de creatorul B5, Joe Michael Straczynski, și oferea noi personaje, fără îndoială, atractive și o premisă interesantă. Și totuși, a durat numai treisprezece episoade.
  Serialul "Cruciada" este un alt exemplu, unul demn de studiu, al luptei fără sfârșit purtată în audiovizualul science-fiction între artă și negoț. "Cruciada" nu a eșuat din cauza conceptului său, a actorii săi, scenariilor sau a corectitudinii finanțării. Nu, a eșuat din cauza luptelor de control dintre producători și rețeaua de distribuție: TNT Network / Warner Bros.


 Vizionare Plăcută !

   Cu Lumină în Pace și Iubire !

    Paul Marian PolMar

Sursa :   http://babylon5.wikia.com/wiki/List_of_Crusade_Episodes

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Linkuri căzute

- Am rugămintea, în cazul linkurilor căzute, să scrieți despre aceasta în rubrica de comentarii, la acea postare. Astfel aflu și eu, și îl pot înlocui pe cât de repede pot. Ok ? Mulțumesc.
- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
Sunt multe ...
* Ultima actualizare linkuri căzute: 11.10.2017 *