duminică, 13 martie 2016

Recomandare serial: B5Crusade(2) : Calea cea Lungă


 Bun găsit dragilor,
   episodul doi al serialului aduce câteva întrebări importante pentru serial și viața noastră de zi cu zi, prima dintre ele este : Cine ești ? Este o întrebare esențială de identitate, superficială sau profundă. Răspunsul la această întrebare te va pune inevitabil față în față cu ESENȚA ta, o vei "vedea", o vei "simți", vei "trăi" pentru o clipă starea de Esență și acolo vei găsi Iubirea, Bucuria, Forța. De ce? Pentru că toate acestea sunt caracteristici intrinseci ale ESENȚEI tale și atâta timp cât le vei căuta doar în minte și în manifestare, acestea nu vor fi decât imitații imperfecte a ceea ce înseamnă ele cu adevărat.

  Subiectul :  Galen se întâlnește cu un vechi prieten când Excalibur vine în ajutorul unei exploatări miniere în aer liber a Forței Terestre într-o lumea agrară izolată de Regula IV. Eforturile Pământului de a obține un mineral care poate ajuta în căutarea unui leac pentru virus sunt împiedicate de un sabotor misterios și apariția unui dragon auriu gigantic ...


  Ca un serial derivat Spin-off ) din "Babylon 5", "Cruciada" a avut tot ce este necesar pentru a triumfa. Acesta a fost bazat pe universul unei serii de succes apreciat de mulți fani, el a fost scris și produs de creatorul B5, Joe Michael Straczynski, și oferea noi personaje, fără îndoială, atractive și o premisă interesantă. Și totuși, a durat numai treisprezece episoade.
  Serialul "Cruciada" este un alt exemplu, unul demn de studiu, al luptei fără sfârșit purtată în audiovizualul science-fiction între artă și negoț. "Cruciada" nu a eșuat din cauza conceptului său, a actorii săi, scenariilor sau a corectitudinii finanțării. Nu, a eșuat din cauza luptelor de control dintre producători și rețeaua de distribuție: TNT Network / Warner Bros.


 Vizionare Plăcută !

 

  Cu Lumină în Pace și Iubire !

    Paul Marian PolMar

Sursa :   http://babylon5.wikia.com/wiki/List_of_Crusade_Episodes
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ȚINE MINTE:

Sunt răspunzător pentru ceea ce scriu, dar nu răspund pentru ceea ce tu crezi că ai înțeles ... Nu mă crede! Cercetează, investighează și crede-te pe tine însuți.

Despre Publicitate :

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.


Linkuri căzute

- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
În funcție de timpul disponibil pentru aceasta ...

* Ultima actualizare linkuri căzute: 25.02.2018 *

*********************************************************************
* Proiectul Cunoașterea este Universală va fi inaugurat în Octombrie 2018. Acesta va avea prioritate de atenție, energie și timp, pentru traducerile din engleză și spaniolă în română ce vor fi postate acolo. Fac ceea ce pot în armonie cu mine însumi. *
*********************************************************************