duminică, 6 martie 2016

Recomandare serial: B5Crusade(1) : Zonă de război


 Bun găsit dragilor,
   serialul pe care încep să vi-l prezint începând de astăzi, pe durata a 13 săptămâni, este o continuare / derivație a mult mai cunoscutului serial B5 (Babylon 5), din ale cărui episoade am postat pe acest blog o serie de episoade-filme complementare la cele cinci sezoane ale Babylon 5. 

  Serialul începe imediat după evenimentele petrecute în episodul O chemare la arme, în care Drakh infectează Pământul cu un virus modificat bio-genetic, care poate distruge tot regnul viu într-un interval de cinci ani. Căpitanul Matthew Gideon este chemat pe Marte, unde este numit pentru a prelua comanda navei Excalibur a cărei unică misiune este de a găsi un leac pentru molima  lăsată de Drakh, undeva în imensitatea spațiului. Căpitanul Gideon a fost ales personal pentru a comanda Excalibur de către președintele ISA John Sheridan, datorită faptului Gideon a dovedit că este dispus preia inițiativa, cu riscurile inevitabile, și nu se va lăsa diplomația să interfereze în finalizarea misiunii sale.     Prima provocare a cpt. Gideon a fost legat de alcătuirea echipajului său; a existat o anumită reticență cu privire la aducerea Dureena Nafeel în cadrul echipajului, pe motiv că ea a fost un membru al Thieves Guild (casta hoților); cu toate acestea cpt. Gideon acceptă să o aducă la bord, apoi ea îl informează despre Galen, Galen s-a întâlnit cu Gideon pe o planetă și după interogatoriu cpt. Gideon a fost de acord să-l alăture echipajului. Cu echipajul complet, căpitanul Gideon a plecat în căutarea unui leac.

  Ca un serial derivat Spin-off ) din "Babylon 5", "Cruciada" a avut tot ce este necesar pentru a triumfa. Acesta a fost bazat pe universul unei serii de succes apreciat de mulți fani, el a fost scris și produs de creatorul B5, Joe Michael Straczynski, și oferea noi personaje, fără îndoială, atractive și o premisă interesantă. Și totuși, a durat numai treisprezece episoade.
  Serialul "Cruciada" este un alt exemplu, unul demn de studiu, al luptei fără sfârșit purtată în audiovizualul science-fiction între artă și negoț. "Cruciada" nu a eșuat din cauza conceptului său, a actorii săi, scenariilor sau a corectitudinii finanțării: Nu, ... a eșuat din cauza luptelor de control dintre producători și rețeaua de distribuție: TNT Network / Warner Bros.


Vizionare Plăcută !   Cu Lumină în Pace și Iubire !

    Paul Marian PolMar

Sursa :  http://babylon5.wikia.com/wiki/List_of_Crusade_Episodes

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Linkuri căzute

- Am rugămintea, în cazul linkurilor căzute, să scrieți despre aceasta în rubrica de comentarii, la acea postare. Astfel aflu și eu, și îl pot înlocui pe cât de repede pot. Ok ? Mulțumesc.
- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
Sunt multe ...
* Ultima actualizare linkuri căzute: 11.10.2017 *