duminică, 22 noiembrie 2015

Remember Duminical : Drunvalo Melchizedek : Geometria Sacră - Floarea Vieții

  Bun găsit dragilor,
     Un adevărat explorator al conștiinței, Drunvalo Melchizedek (Melchisedec) apare ca o persoană cu inima mare, un om blând care s-a întrupat în corpul său fizic în anul 1972 (fără a mai trece prin procesul nașterii, și-a însușit un corp al unei persoane care deja trăia pe Pământ; vezi termenul de walk-in). El și-a păstrat întreaga sa memorie pe parcursul diferitelor vieți și dimensiuni variate ale conștiinței. Este om de știință, fizician, inventator, vindecător și învățător. Principalul său scop este de a ajuta oamenii Pământului să se adapteze mai bine schimbărilor viitoarei ere. El spune că cea mai importantă muncă a noastră este aceea de a ne aminti despre Merkaba (Mercaba) noastră, câmpul energetic și eteric care exista în jurul corpului nostru și care s-a aflat într-o stare de anestezie de la scufundarea Atlantidei, care s-a petrecut în urmă cu aproximativ 13.000 ani. Drunvalo și adepții lui ne învață despre sănătatea perfectă, starea de bine și transformarea spirituală care i-a naștere în urma activării Merkabei, ajungându-se la un contact mai profund cu Sine suprem și la "protecții neparalele"  … de-a lungul schimbărilor prin care va trece Pământul precum și la îmbunătățirea tuturor aspectelor vieții umane. Merkaba este activată printr-o metoda veche de respirație care a fost învățată original în Școala Egipteană a Misterelor.(Descriere preluată site AUM-Portal pentru evoluţia ta spirituală). Seminar ținut în Guadalajara, Mexic, mai 2003.



  
  Cu Lumină în Pace și Iubire !

    Paul Marian PolMar

Surse : http://333ina.blogspot.com.es/2009/10/drunvalo-melchizedek-geometria-sacra.html 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ȚINE MINTE:

Sunt răspunzător pentru ceea ce scriu, dar nu răspund pentru ceea ce tu crezi că ai înțeles ... Nu mă crede! Cercetează, investighează și crede-te pe tine însuți.

Despre Publicitate :

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.


Linkuri căzute

- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
În funcție de timpul disponibil pentru aceasta ...

* Ultima actualizare linkuri căzute: 10.10.2019 *

*********************************************************************
* Proiectele Cunoașterea este Universală & Cunoaște și Conștientizează vor fi inaugurate în perioada 2018-2019. Acestea vor avea prioritate de atenție, energie și timp, pentru traducerile din engleză și spaniolă în română ce vor fi postate acolo. Fac ceea ce pot în armonie cu mine însumi. Mulțumesc pentru înțelegere. *
*********************************************************************