duminică, 20 septembrie 2015

Remember Duminical: Povestea înrobirii tale (RO)

   Bun găsit dragilor, cunoașterea realității actuale depinde de cunoașterea și înțelegerea a ceea ce a generat situația actuală. Înțelegerea depinde de discernământul fiecăruia față de situația dată.
   Pe acest blog, prezint informații, situații, puncte de vedere pentru ca tu cititorule să vezi, să analizezi, să discerni și să înțelegi ... ceva pentru a-ți forma singur propria părere, aceasta este foarte importantă, despre tot ce te înconjoară; nu ceea ce cred eu, cel ce o prezintă.
  De ce ?   Păi ... foarte simplu, pentru tine părerea principală și importantă este părerea și convingerea ta, ceea ce  fac eu aici este să-ți ofer o informație, normal ar fi s-o iei s-o privești din toate părțile și din toate unghiurile, pune-ți zeci de mii de întrebări și argumente pro și contra, apoi cu puțin noroc ți-ai făcut o idee. Care? E treaba ta!
  De aceea spun mereu, mă repet chiar și acum, nu mă crede, nu crede nimic din ceea ce scrie aici, pe acest blog până când nu filtrezi tu însuți ceea ce citești și vezi aici, investighează, caută, cercetează, fii critic-constructiv cu informația; folosirea discernământului tău pentru a o înțelege este obligatorie.
    Putem fi ținuți captivi doar în cuștile pe care nu vedem. O scurtă istorie a înrobirii umane - până la și inclusiv dumneavoastră. De la Freedomain Radio, cea mai mare și răspândită conversație filozofică din lume. (www.freedomainradio.com)

Link 1
 

 Link 2
 

  Cu Lumină în Pace și Iubire !

    Paul Marian PolMar

Sursa:  http://www.freedomainradio.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ȚINE MINTE:

Sunt răspunzător pentru ceea ce scriu, dar nu răspund pentru ceea ce tu crezi că ai înțeles ... Nu mă crede! Cercetează, investighează și crede-te pe tine însuți.

Despre Publicitate :

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.


Linkuri căzute

- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
În funcție de timpul disponibil pentru aceasta ...

* Ultima actualizare linkuri căzute: 25.02.2018 *

*********************************************************************
* Proiectul Cunoașterea este Universală va fi inaugurat în Octombrie 2018. Acesta va avea prioritate de atenție, energie și timp, pentru traducerile din engleză și spaniolă în română ce vor fi postate acolo. Fac ceea ce pot în armonie cu mine însumi. *
*********************************************************************