duminică, 13 septembrie 2015

Remember Duminical : Masca (1994)


 Bun găsit dragilor,   
  De la zero la erou ar putea fi motto-ul filmului. Este vorba despre metamorfozarea instantanee a lui Stanley Ipkiss dintr-un timid funcționar de bancă,  în a cărui viață banală nu există decât un cățeluș simpatic și scorpia de proprietăreasă – într-un tip cu niște posibilități fizice supranaturale. Totul se va schimba pentru Stanley, când la capătul unei zile foarte urâte, el găsește o mască, pe care dacă o pune pe față, îl transformă într-un personaj destul de sălbatic și lipsit de complexe. Se îndrăgostește de frumoasa cântăreață Tina Carlyle și e decis să elimine toți gangsterii din oraș…  Acțiunea filmului este umbrită de prestația actoricească a lui Jim Carey și de machiajul și efectele vizuale extraordinare. Comedie, parodie, acțiune,  fantezie ...

Vizionare Plăcută !

Link 1
Link 2

 Cu Lumină în Pace și Iubire !

  Paul Marian PolMar

Sursa : http://www.cinemagia.ro/filme/the-mask-masca-3154/ 
http://filmehd.net/the-mask-1994-filme-online-gratis-subtitrate-in-romana.html 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Linkuri căzute

- Am rugămintea, în cazul linkurilor căzute, să scrieți despre aceasta în rubrica de comentarii, la acea postare. Astfel aflu și eu, și îl pot înlocui pe cât de repede pot. Ok ? Mulțumesc.
- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
Sunt multe ...
* Ultima actualizare linkuri căzute: 11.10.2017 *