duminică, 13 septembrie 2015

Remember Duminical : Masca (1994)


 Bun găsit dragilor,   
  De la zero la erou ar putea fi motto-ul filmului. Este vorba despre metamorfozarea instantanee a lui Stanley Ipkiss dintr-un timid funcționar de bancă,  în a cărui viață banală nu există decât un cățeluș simpatic și scorpia de proprietăreasă – într-un tip cu niște posibilități fizice supranaturale. Totul se va schimba pentru Stanley, când la capătul unei zile foarte urâte, el găsește o mască, pe care dacă o pune pe față, îl transformă într-un personaj destul de sălbatic și lipsit de complexe. Se îndrăgostește de frumoasa cântăreață Tina Carlyle și e decis să elimine toți gangsterii din oraș…  Acțiunea filmului este umbrită de prestația actoricească a lui Jim Carey și de machiajul și efectele vizuale extraordinare. Comedie, parodie, acțiune,  fantezie ...

Vizionare Plăcută !

Link 1
Link 2

 Cu Lumină în Pace și Iubire !

  Paul Marian PolMar

Sursa : http://www.cinemagia.ro/filme/the-mask-masca-3154/ 
http://filmehd.net/the-mask-1994-filme-online-gratis-subtitrate-in-romana.html 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ȚINE MINTE:

Sunt răspunzător pentru ceea ce scriu, dar nu răspund pentru ceea ce tu crezi că ai înțeles ... Nu mă crede! Cercetează, investighează și crede-te pe tine însuți.

Despre Publicitate :

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.


Linkuri căzute

- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
În funcție de timpul disponibil pentru aceasta ...

* Ultima actualizare linkuri căzute: 25.02.2018 *

*********************************************************************
* Proiectul Cunoașterea este Universală va fi inaugurat în Octombrie 2018. Acesta va avea prioritate de atenție, energie și timp, pentru traducerile din engleză și spaniolă în română ce vor fi postate acolo. Fac ceea ce pot în armonie cu mine însumi. *
*********************************************************************