duminică, 6 septembrie 2015

Filmul de Duminică : PK (2014)

 Bun găsit dragilor,    
astăzi vă recomand ca film o "comedie-SF", recomandat  de un cititor al acestui blog săptămâna trecută, o producție indiană, pățaniile unui explorator curios ce oferă un punct de vedere diferit asupra vieții umane, cu subtitrare în limba română.  
  Un extraterestru humanoid aterizează pe Pământ într-o misiune de cercetare în Rajasthan însă este blocat pe Pământ dupa ce cheia de apel a navei, aflată la gâtul său îi este furată. În aceeași zi în Bruges, Jaggu se îndrăgostește de un bărbat pe nume Sarfaraz. Tatăl lui Jaggu nu este de acord cu această relație deoarece Sarfaraz este un musulman din Pakistan. Acesta apelează la serviciile unui medium pe nume Tapasvi Maharaj care îi spune că va fi trădat de Sarfaraz.      Hotărât să îi demonstreze că se înșeală, Sarfaraz o cere în căsătorie pe Jaggu. Însă, în fața altarului, Jaggu primește o scrisoare în care este informată că nunta se anulează din cauza diferențelor dintre ei. La scurt timp, Jaggu dă peste extraterestrul rătăcit pe Pământ … , și acțiunea continuă ...

Vizionare Plăcută !

Link 1 


Link 2 
  
  Cu Lumină în Pace și Iubire !

    Paul Marian PolMar

Surse : http://www.filmeindiene.info/extraterestrul-pk-2014/
               http://filmehd.net/pk-2014-filme-online.html

2 comentarii:

  1. Interesanta categoria acestui film. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Excelent...,pentru deconectarea de la ororile existente, sau inchipuite.

    RăspundețiȘtergere

Linkuri căzute

- Am rugămintea, în cazul linkurilor căzute, să scrieți despre aceasta în rubrica de comentarii, la acea postare. Astfel aflu și eu, și îl pot înlocui pe cât de repede pot. Ok ? Mulțumesc.
- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
Sunt multe ...
* Ultima actualizare linkuri căzute: 11.10.2017 *