duminică, 3 mai 2015

Remember Duminical : Mai presus de mine + Imaginea De Ansamblu

Mai presus de mine (Beyond Me)

  V-ați întrebat vreodată de ce faceți anumite lucruri? Ați simțit vreodată un fel de mână nevăzută ce pare să vă ghideze? V-ați întrebat vreodată care vă este rostul în lume? Realizat de Frank Huguenard, acest film documentar încearcă să ofere răspuns la unele din cele mai vechi și mai persistente întrebări ale omenirii, în special cu privire la probleme care au contrariat și polarizat lumea timp de sute de ani – evoluția, instinctele, conștiință și alte chestiuni legate de credință, religie și spiritualitate.
   Documentarul combate viziunea materialistă a evoluției și susține că psihologia actuală nu reușește să rezolve problemele spirituale ale omenirii deoarece funcționează tocmai pe baze materialiste. Astfel, psihologia standard este condamnată la eșec pentru că nu poate depăși paradigma darwinistă.

Link 1 
Link 2

Sursa : http://antiiluzii.blogspot.com/2011/03/mai-presus-de-mine-reincarnare-si.html

  Imaginea De Ansamblu (The Big Picture)

   Mesajul filmului este atât cel al trezirii, cat și, mai ales, cel al unirii celor ce au inceput sa se trezească sau chiar s-au trezit deja:
  "Populația planetei se confruntă într-adevăr cu o amenințare masivă, este o ameninţare care a crescut uşor, una pe care o vedem de mulţi ani dar refuzăm să o conștientizăm.
  Cineva care nu știe absolut nimic, știe totuși că există un grup de oameni foarte bogați și puternici care controlează, în sens literal, aproape orice. Toată lumea ştie că exista un grup care se află în vârf și care trage toate sforile. Cineva care nu ştie nimic, de asemenea știe că atacurile de la 11 Septembrie au fost orchestrate, şi unul dintre motivele pentru care au fost orchestrate a fost ca să se pornească falsul război împotriva terorismului, care apoi să pregătească calea spre Noua Ordine Mondială...
  Sunt oameni care îți controlează viața și tu nici nu știi... ai face bine să te trezești și să înţelegi: este într-adevăr o conspirație globală și modul în care este purtată și ascunsă este prin controlul monetar global, de unde controlul ulterior ale celorlalte sisteme importante, de sus în jos pe scara lanțului trofic, cum ar fi guvernele şi mass-media.
  Este important să înţelegi că, controlul asupra sistemului monetar global a fost îndeplinit prin controlarea sistemului central bancar global și că acest sistem este de fapt o înteprindere privată, este o afacere privată care funcționează pentru profit şi este detinută şi operată de catre dinastii bancare private internaţionale precum Rothschild’s, Morgan’s şi Rockefellers.
 

 De asemenea te rog să înțelegi că:
- atunci când controlezi aprovizionarea monetară controlezi guvernul...
- atunci când controlezi guvernul controlezi oamenii...
- atunci când controlezi aprovizionarea monetară și circulația informaţiei, controlezi guvernul, controlezi oamenii, controlezi tot ce ştiu ei, și tot ce cred ei că este adevărat...
 

   Când o faci global controlezi totul! E chiar așa simplu!

Link 1


Link 2

Cu Lumină în Pace și Iubire !

 Sursa : http://fymaaa.blogspot.com.es/2008/12/secretele-interzise-ale-pmntului.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Linkuri căzute

- Am rugămintea, în cazul linkurilor căzute, să scrieți despre aceasta în rubrica de comentarii, la acea postare. Astfel aflu și eu, și îl pot înlocui pe cât de repede pot. Ok ? Mulțumesc.
- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
Sunt multe ...
* Ultima actualizare linkuri căzute: 11.10.2017 *