duminică, 29 martie 2015

Remember Duminical : Chemarea ! + Trezirea !

Chemarea (The Calling, 2009)
    În Martie 2009, Max Igan demara proiectul acestui ultim film al său, The Calling,  care include și informații noi, (la nivelul 2009), dar, în același timp, s-a dorit a fi un film mai abordabil, condensând și sintetizând, pentru o audiență mult mai largă, parte din informațiile cuprinse în alte trei filme mai vechi ale autorului The Big Picture,  Fight the NWO With Global Non Compliance și NWO - The Final Solution, toate fiind destinate trezirii colective, prin dezvăluirea de informații accesibile și verificabile de către orice, privind planurile infame ale elitei, de accelerare a integrării noastre în noua ordine mondială, făcând însă un apel urgent la solidaritate umană și renaștere spirituală, singurele posibilități de răsturnare a balanței puterii.


   
Trezirea - Conexiuni Divine
   Trezirea este un film documentar realizat de un producător australian independent, cunoscut sub pseudonimul Max Igan și transmite un puternic semnal de alarmă, după cum sugerează și numele. Filmul acoperă subiecte controversate și probleme importante cu care se confruntă umanitatea, încercând să ofere soluții și alternative privite din perspectiva unei adevărate spiritualități care se disociază clar de religia instituționalizată.
    Documentarul oferă o perspectivă și o imagine de ansamblu asupra problemelor reale cu care ne confruntăm și pune accent pe importanta relației pe care trebuie să o avem cu natura, respingând mentalitatea profitului cu orice preț care domină omenirea în vremurile actuale.
 Cu Lumină în Pace și Iubire !

Sursa :  http://antiiluzii.blogspot.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Linkuri căzute

- Am rugămintea, în cazul linkurilor căzute, să scrieți despre aceasta în rubrica de comentarii, la acea postare. Astfel aflu și eu, și îl pot înlocui pe cât de repede pot. Ok ? Mulțumesc.
- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
Sunt multe ...
* Ultima actualizare linkuri căzute: 11.10.2017 *