duminică, 22 martie 2015

Filmul de Duminică : Închisoarea îngerilor (1994)

  Andy Dufresne este condamnat la închisoare pe viata și învinuit că și-a omorât soția, deși Andy declară că este nevinovat. În închisoare îl întâlnește pe Red ( Morgan Freeman ) un negru care ispășește o pedeapsă de 20 de ani. Aici se împrietenește cu el și elaborează în secret un plan ingenios de evadare. Având o inteligență ieșită din comun dar și cunoștințe economice (Andy fiind un tânăr bancher ) el reușește în tot acest timp în care a stat închis, nu numai să câștige mulți bani, dar să-l și pedepsească pe directorul închisorii care se comportă ca și când închisoarea ar fi proprietate personală.


 Cu Lumină în Pace și Iubire !

Sursa : http://filmehd.net/the-shawshank-redemption-inchisoarea-ingerilor-1994-filme-online.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Linkuri căzute

- Am rugămintea, în cazul linkurilor căzute, să scrieți despre aceasta în rubrica de comentarii, la acea postare. Astfel aflu și eu, și îl pot înlocui pe cât de repede pot. Ok ? Mulțumesc.
- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
Sunt multe ...
* Ultima actualizare linkuri căzute: 11.10.2017 *