miercuri, 26 noiembrie 2014

CARTEA VIEȚII, LEGEA IUBIRII

    Fiecare viață este un roman, o carte pe care o scriem fără încetare, pagină cu pagină. Noi suntem autorul acestei carți, noi și personajul principal, noi cei care corectăm și edităm. Nimeni nu poate să ne scrie propria carte, nimeni nu poate modifica nimic din ceea ce am scris. Dar cum scriem această carte, care sunt limitele acțiunilor, ce legi guvernează viața personajului principal? Cine îi poate spune ''până aici'' ? Nimeni... 
       Trăind în universul liberului arbitru, nu avem nici o limită decât cerul, nici o opreliște decât propria noastră voință. Cum folosim însă această libertate de alegere pe care Creatorul ne-a dat-o de la început? Într-o lume 3D ca aceasta în care  trăim, legea liberului arbitru a fost folosită să încalce libertatea celorlalți și i-a obligat pe toți să își cedeze libertatea de a trăi așa cum doresc, de a scrie singuri și neîngrădiți în  cartea vieții lor. Trăind așa încorsetați în închisoarea celor care au făcut ce au vrut, oamenii au uitat că ei își scriu propriul rol și de milenii joacă în piesa scrisă de alții, care au abuzat de legea Creatorului și au interpretat-o cum au vrut ei. Ei au știut să folosească spre binele lor egoist această lege fără să fie opriți de nimeni și nimic. Au încălcat însăși esența Creației, suportul a tot ceea ce ființează, legea IUBIRII. Dacă ar fi ținut seama de ea, ar fi știut că libertatea oricărei ființe se sfârșește unde începe libertatea altora. Au folosit doar o parte a legii, ducând la dezechilibre majore, pentru că legea iubirii a fost menită să echilibreze legea liberului arbitru.     
    
    Cum aducem în echilibru cele doua mari legi ale Universului? Folosind pentru a scrie în  cartea vieților noastre legea liberului arbitru încununată de iubirea fără de sfârșit pentru fiecare ființă. Numai așa putem contracara acțiunea nocivă a celor care nu au decât un singur lucru în minte și care nu țin seama decât de libertatea lor proprie, transformând omenirea într-o turmă supusă care behăia la unison. 

    E timpul să ne luam în mâini libertatea de a fi IUBIRE și nimic altceva. E timpul omenire, să aplici ceea ce știi mai bine... iubirea necondiționată.


Namaste

L.NADA

În fiecare seară la ora 21:00 vă aștept la meditații

Cu Lumină în Pace și Iubire ! 

   Sursa : http://familiacelesta2014.blogspot.ro/2014/08/cartea-vietiilegea-iubirii.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Linkuri căzute

- Am rugămintea, în cazul linkurilor căzute, să scrieți despre aceasta în rubrica de comentarii, la acea postare. Astfel aflu și eu, și îl pot înlocui pe cât de repede pot. Ok ? Mulțumesc.
- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
Sunt multe ...
* Ultima actualizare linkuri căzute: 11.10.2017 *