duminică, 16 noiembrie 2014

Filmul de Duminică : Cei patru călăreți ai apocalipsei (2012)

    Four Horsemen este un film documentar din anul 2012, producție Anglia, scris și regizat de Ross Ashcroft și Dominic Frisby. Cei patru călăreți ai apocalipsei este un documentar de lung metraj independent (?!), care ne  prezintă modul în care lumea funcționează cu adevărat, în ziua de azi. Cum va fi mâine, depinde de noi toți; atenție nu uita, viitorul începe peste câteva secunde ...
   Un excelent documentar despre corupția și ineficiența sistemelor sociale actuale și soluțiile lor alternative ! Marele său defect este că  filmul continuă să caute soluții în interiorul paradigmei  actuale, deși, paradoxal, tocmai absurdul ei este criticat și este sesizat corect pericolul doctrinei, de esență, a capitalismului : individualism, competiție,comparație și, într-un final, izolare.


Sursa : http://antiiluzii.blogspot.com/2013/10/cei-patru-calareti-ai-apocalipsei.html


PS :   Supliment 16 Noiembrie 2014 (TragiComedia) :

 a) Alegerile; să sperăm că istoria nu se repetă (foto) :
b) Paradigma 3D, Interesul poartă fesul ... (video ) :


c) Adevărata Schimbare (foto + VIDEO) :


 Cu Lumină în Pace și Iubire !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Linkuri căzute

- Am rugămintea, în cazul linkurilor căzute, să scrieți despre aceasta în rubrica de comentarii, la acea postare. Astfel aflu și eu, și îl pot înlocui pe cât de repede pot. Ok ? Mulțumesc.
- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
Sunt multe ...
* Ultima actualizare linkuri căzute: 11.10.2017 *