miercuri, 23 iulie 2014

Recomandare film : Rezervele (2000)

   Ieri, erau doar niște baieți în albastru. Dar acum lucrurile s-au schimbat. Acestea sunt zilele de glorie, zile în care încearcă să devină jucători profesioniști și devinREZERVELE.
    Jucătorii de mâna a doua devin jucători de mâna întâi, în această comedie amuzantă, antrenantă, “cel mai bun film despre fotbal-american din ultimii ani” (Larry Stewart, LOS ANGELES TIMES). Keanu Reeves joacă rolul lui Shane Falco, un jucător de fotbal american, care este cheia echipei de “ratați” adunate de antrenorul veteran Jimmy McGinty (Gene Hackman). O aripă de nestăvilit (Orlando Jones), un fundaș nemilos (Jon Favreau), un trăgător alimentat de nicotina (Rhys Ifans) și mulți alții i se alătură lui Falco, într-o încercare de a intra în finale. Pentru susținere morală, există majoreta Annabelle Farrell (Brooke Langton) și echipa ei de foste stripteuse. “Durerea se vindecă, femeile sunt moarte după cicatrice și gloria e veșnică” îi spune Falco echipei sale. Este un plan de joc care merge perfect ! Vizionare Plăcută !

Cu Lumină în Pace și Iubire ! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Linkuri căzute

- Am rugămintea, în cazul linkurilor căzute, să scrieți despre aceasta în rubrica de comentarii, la acea postare. Astfel aflu și eu, și îl pot înlocui pe cât de repede pot. Ok ? Mulțumesc.
- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
Sunt multe ...
* Ultima actualizare linkuri căzute: 11.10.2017 *