joi, 17 aprilie 2014

Isus din Nazaret (1977)

   Iisus din Nazaret este o ampla evocare a vieții și suferințelor lui Iisus Hristos, de la naștere până la răstignire. Filmul narează nașterea, activitatea, procesul, moartea și învierea lui Isus Hristos, așa cum le cunoaștem din Noul Testament.


    Este omul care a devenit un învățător considerat a fi excentric, care a adunat foarte mulți urmași, în timp ce vorbea de pace într-o formă alternativă scripturilor evreice. Până la urmă Isus cedează în fața “conducerii” religioase și civile din Palestina ocupată de Imperiul Roman, dar vocea lui a rămas auzită mult timp după moartea sa, în creștinism, religie care predomina și în ziua de azi…. 

Vizionare Plăcută !

Linkuri căzute

- Am rugămintea, în cazul linkurilor căzute, să scrieți despre aceasta în rubrica de comentarii, la acea postare. Astfel aflu și eu, și îl pot înlocui pe cât de repede pot. Ok ? Mulțumesc.
- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
Sunt multe ...
* Ultima actualizare linkuri căzute: 11.10.2017 *