luni, 14 aprilie 2014

“Evanghelia lui Iisus” sau “Evanghelia Vieții Perfecte”

   Biserica nu o recunoaște. Religiile lumii o ascund. Politicienii și industriașii o detestă !!! Oare de ce? Consumul de carne  a atins în Europa 100 de kg/persoana/an, animalele și păsările crescute în ferme sunt forțate prin tratamente să crească de 6-7 ori mai repede spre a fi apoi sacrificate, eutanasierea câinilor e legalizată, peste 300 de specii din regnul animal au dispărut în ultimii ani …acestea sunt doar câteva motive pentru care,  ceea ce veți citi în continuare e blamat de mai multe religii, e ridiculizat de ”cei Iiluminați” și mai mult decât atât e marginalizat cu mare grijă de către mass-media anti-umană!
by Lupu Victor
  În următoarele articole, am ales mai multe capitole pe tema ”dragostea lui Iisus pentru animale”, din “Evanghelia Vieții perfecte (de asemenea, cunoscuta sub numele de ”Evanghelia Celor Doisprezece Sfinți” sau ”Evanghelia lui Iisus). M-am făcut și trăducător de scripturi, dar vă asigur că am găsit cuvintele corecte. Am făcut aceasta, deoarece nu am găsit nicăieri pe internet această evanghelie în română, și nu este de mirare, deoarece biserica NU dorește ca aceasta să fie cunoscută.


Vai de vânători !
6. În timp ce Iisus a plecat cu unii din ucenicii Lui, El a întâlnit un om care a antrenat câini pentru a vâna alte animale. Și El a zis omului: “De ce faci asta?” Și omul acela a răspuns: “Pentru că eu trăiesc din asta. La ce ne folosesc aceste animale? Aceste animale sunt slabe, dar câinii sunt puternici. ”Iisus i-a zis: “Îți lipsește înțelepciunea și iubirea. Iată, fiecare creatură pe care Dumnezeu a creat-o, are sensul și scopul ei. Și cine poate spune ce este bun în ele sau la ce iți folosesc ție sau omenirii?  
7. Și pentru traiul tău, iată ogoarele, cum cresc și sunt fertile, și copacii plini de fructe și plantele. Ce vrei mai mult decât ceea ce munca cinstită din mâinile tale iți va da? Vai de cei puternici, care fac abuz de puterea lor. Vai de viclean care a rănit creaturi ale lui Dumnezeu! Vai de vânători! Pentru că ei înșiși vor fi vânati.”   
8. Și omul a fost foarte uimit și s-a oprit din antrenarea câinilor pentru a vâna, și i-a învățat să salveze vieți, nu să le distrugă. Și el a îmbrățișat învățăturile lui Iisus și a devenit ucenicul Lui. (Cap. 14)


Iisus eliberează animalele :
1. Și s-a întâmplat într-o zi după ce Iisus și-a terminat de vorbit, că, într-un loc lângă Tiberias unde există șapte fântâni, un tânăr I-a adus Lui iepuri și porumbei vii, pe care să le consume cu ucenicii Săi.
2. Și Iisus s-a uitat la tânăr cu iubire și i-a spus, “Ai o inimă bună și Dumnezeu te va lumina, dar nu știi tu că la început Dumnezeu a dat omului roadele pământului ca hrană și din acest lucru nu l-a făcut mai inferiori decât maimuțele, sau boul, sau calul sau oaia, care să-si ucidă semenii și consume carnea și sângele lor?   
3. Tu crezi că Moise a poruncit drept ca astfel de creaturi să fie oferite ca sacrificiu și consummate, și așa ca si tu faci acest lucru în templu, dar vezi, Unul mai mare decât Moise este aici și El vine să elimine jertfele de sânge ale legii și orgiile și să restabilească jertfa pură și nesângeroasă care a fost la început, și anume, semintele și fructele pământului.     5. Prin urmare, lasă creaturile să plece libere, ca să se bucure în Dumnezeu și a nu aduce nici o vină omului.” Și tânărul le-a eliberat și Iisus le-a dezmembrat cuștile lor și lanturile lor.
6. Dar vezi, se temeau să nu fie luate captive încă o dată și nu au vrut să-l părăsească. Dar El le-a vorbit și le-a dat drumul și au ascultat cuvintele Sale și au plecat pline de bucurie. (Cap. 28)

   
Eliberarea păsărilor :
7. Și într-o anumită zi, băiatul Iisus a venit într-un loc în care a fost pusă o capcană pentru păsări și au fost niște băieți acolo. Și Iisus le-a zis lor, “Cine a pus această cursă pentru creaturile inocente ale lui Dumnezeu? Iată, acestea vor fi, de asemenea, prinse în capcană.” Și a văzut doisprezece vrăbii care pareau a fi moarte.
8. El și-a miscat mâinile peste ele și le-a zis, “Zburati departe și, atâta timp cât trăiți, amintiți-vă de Mine.” Și s-au sculat și a zburat cu plânsete. Evreii care au văzut acest lucru au fost foarte uimiți și le-au spus preoților. (Cap. 6)
Isus vindecă un cal. 
1. Și s-a întâmplat că Domnul a plecat din oraș și a mers în munți cu ucenicii Săi. Și au ajuns la un munte cu trasee foarte abrupte. Acolo ei s-au întâlnit cu un om cu un animal de povară.
2. Dar calul s-a prăbușit, pentru că era supraîncărcat. Omul l-a lovit până sângele a curs. Și Iisus s-a dus la el spunând, “Fiu al cruzimii, de ce îți lovești animalul? Nu vezi că este mult prea slab pentru sarcina sa și nu știi că suferă? “    
3. Dar omul a răspuns: “Ce ai să faci Tu cu el atunci? Aș putea să-mi lovesc animalul cât de mult îmi face plăcere, pentru că îmi aparține, și l-am cumpărat cu o sumă destul de mare de bani. Întreabă-i pe cei care sunt cu tine, pentru că ei sunt din satul meu și știu  aceasta. ”
4. Și unii dintre ucenicii au răspuns, zicând, “Da, Doamne, este așa cum a spus el, am fost acolo când a cumpărat calul.” Și Domnul a replicat, “Nu vezi atunci cum sângerează, și nu auzi cum se vaietă și bocește? “ Dar ei au răspuns spunând,” Nu, Doamne, nu auzim că geme sau bocește. ”
5. Și Domnul a devenit trist și a spus, “Vai de voi, pentru că din dobitocia din inima voastra, nu auziti cum geme și plânge Creatorului său ceresc pentru milă, dar de trei ori vai de cel împotriva căruia plânge și se vaietă în chinul lui! “   
6. Și El a înaintat și a atins calul, iar animalul s-a ridicat, iar rănile sale au fost vindecate. Dar El a zis omului: “Du-te pe calea ta acum și de acum înainte nu mai lovi, dacă și tu, speri să găsesti milă.”    
7. Și văzând ca oamenii vin la El, Iisus a spus ucenicilor Săi: “Din cauza bolnavului, eu sunt bolnav, din cauza flămândului, eu devin flămând, din cauza însetatului, eu sufar de sete.”   
8. Și El a mai spus, “Am venit să pun capăt jertfelor și sărbătorilor de sânge. Dacă nu încetati să oferiti și consuma carne și sânge de animale, mânia lui Dumnezeu nu va înceta să vină asupra voastră, așa cum a venit la strămoșii voștri în pustiu, care se complăceau în consumul de carne și au fost umpluți cu putreziciune și consumati de ciumă.” (Cap. 21)
 
Iisus a vorbit împotriva sacrificiilor :
1. Iisus i-a învățat pe ucenicii Săi în curtea exterioară a templului, și unul din ei i-a zis Lui, ”Învățătorule, se spune de către preoți, ca fără vărsare de sânge nu este iertare de păcate. Pot atunci sacrificiile legale să ia păcatele? ”
2. Și Iisus a răspuns, “Nici un sacrificiu de sânge de animal sau de pasăre sau a unui om, nu poate lua păcatele. Deoarece cum poate un vinovat să fie rasplătit prin vărsare de sânge nevinovat? Nu, aceasta va crește vinovăția!.
3. Preoții primesc într-adevăr astfel de servicii, cum ar fi o împăcare din partea credinciosului  pentru încălcările împotriva legii lui Moise, dar pentru păcatele împotriva legii lui Dumnezeu, nu este iertare decât prin pocăință și printr-o schimbare în bine.” (Cap. 33)


Isus a vorbit despre consumul de carne :
  4. Nu este scris în profeți: Luați jertfele de sânge și arderile de tot, și plecați departe cu ele? Nu mai mânca carne, pentru că nu am vorbit de acest lucru părinților voștri, nici nu le-am poruncit să facă acest lucru atunci când i-am scos din Egipt. Dar asta este ceea ce le-am poruncit:
5. Asculta glasul Meu și mergi pe căile pe care le-am poruncit vouă, și veți fi poporul Meu și lucrurile vor merge bine pentru voi. Și totuși ei nu au fost atât de înclinați și nu m-au ascultat.
6. Și ce ți-a poruncit Dumnezeu, altele decât de a practica dreptatea, mila și să umbli smerit cu Dumnezeul tău? Nu este scris că, la început, Dumnezeu a rânduit roadele pomilor și semințele și plantele pentru a fi hrană pentru toti oamenii?
7. Dar ei au făcut din casa de rugăciune o peșteră de tâlhari și, în loc de jertfă curată, cu tămâie, Mi-au colorat altarele cu sânge și au mâncat din carnea animalelor ucise.
8. Dar Eu vă spun: Să nu vărsați sânge nevinovat și să nu mănâncați carne. Să fiți verticali,  iubiti mila și faceti ce e drept, iar zilele voastre vor rezista pe Pământ mult timp. (Cap. 33)


Animalele sunt frații și surorile noastre :
7. Iisus a venit într-un sat și a văzut acolo o pisică fără casă, și suferea de foame și a strigat la El. El a luat-o, a înfășurat-o în mantia Sa și a lasat-o să se ​​odihneasca la pieptul Lui.
8. Și când a trecut prin sat, a dat pisicii să mănânce și să bea. Și a mâncat și a băut și I-a arătat Lui mulțumire. Și El a dat-o uneia din ucenicii Săi, o văduvă numită Lorenza, și ea a avut grijă de ea.
9. Și unii dintre oameni au spus, ”Acest om are grijă de toate animalele. Sunt frații și surorile lui, pe care El îi iubește atât? ”Și El le-a zis:  ”Adevărat, acestia sun frații vostri din marea familie a lui Dumnezeu, frații și surorile care au aceeași suflare de viață de la Dumnezeu.
10. Și cine are grijă de ei și le dă mâncare și băutură cand au nevoie de&nbp;acest lucru, îl fac pentru Mine, și cel care permite în mod deliberat ca unul dintre ei să sufere privațiuni și nu-l apăra atunci când este maltratat, permite acest lucru rău să se întâmple cum Mi-ar fi făcut Mie. Căci, după cum ați făcut în această viață, asa va fi făcut vouă în viața ce va veni. ”(Cap. 34)


 Iisus ajută o cămilă :
12. Iisus a mers la Ierusalim, și a dat peste o cămilă cu o povară grea de lemne.Cămila nu a putut transporta sarcina sa în sus pe deal și cel ce o conducea a bătut-o și tratat-o cu cruzime, dar nu a putut face animalul să se miște.
13. Și, cum Iisus a văzut, i-a zis“De ce il bati pe fratele tău?” Și omul acela a replicat, ”nu am știut că e fratele meu. Nu este un animal de povară, făcut să mă slujească? ”
14. Și Iisus a spus, “…nu același Dumnezeu a creat acest animal și copiii tăi, care te slujesc, din același material și nu amandoi ati primit aceeași suflare de la Dumnezeu?”
15. Și omul a fost foarte uimit de această vorba. El a încetat să mai bată cămila și i-a eliberat o parte din povara. Și astfel, cămila a urcat pe deal și Iisus a mers înainte și nu a au mai oprit până la sfârșitul călătoriei sale.
16.Cămila l-a recunoscut pe Iisus, pentru că a simțit dragostea lui Dumnezeu în El. Și omul a vrut să știe mai multe din învățăturile lui Isus și l-a învățat cu plăcere și a devenit adeptul lui. (Cap. 31)




Articol postat de Lupu Victor pe  www.retragerea-psihologica.blogspot.ro    

Sursa : http://inforor.com/evanghelia-lui-iisus-sau-evanghelia-vietii-perfecte/
http://retragerea-psihologica.blogspot.com.es/2013/07/evanghelia-lui-isus-sau-evanghelia.html 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ȚINE MINTE:

Sunt răspunzător pentru ceea ce scriu, dar nu răspund pentru ceea ce tu crezi că ai înțeles ... Nu mă crede! Cercetează, investighează și crede-te pe tine însuți.

Despre Publicitate :

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.


Linkuri căzute

- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
În funcție de timpul disponibil pentru aceasta ...

* Ultima actualizare linkuri căzute: 10.10.2019 *

*********************************************************************
* Proiectele Cunoașterea este Universală & Cunoaște și Conștientizează vor fi inaugurate în perioada 2018-2019. Acestea vor avea prioritate de atenție, energie și timp, pentru traducerile din engleză și spaniolă în română ce vor fi postate acolo. Fac ceea ce pot în armonie cu mine însumi. Mulțumesc pentru înțelegere. *
*********************************************************************