luni, 16 decembrie 2013

Sperietoarea (dincolo de aparențe)

   Urmăriți un filmuleț animat care este posibil să vă lase cu un sentiment de durere și vinovăție 
însă care este posibil să trezească în voi câteva adevăruri care până acum au dormit.
  Nimic nu este cum pare, iar adevărul este dureros dar eliberator! În spatele semnelor și desenelor cu animale fericite care își dau vesele laptele, ouăle și carnea de pe oase, stă foarte multă durere!Sursa :  http://video.viataverdeviu.ro/dt_portfolio/sperietoarea/ 

Vizionare Plăcută ! . . . LinkTuPCVideo 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ȚINE MINTE:

Sunt răspunzător pentru ceea ce scriu, dar nu răspund pentru ceea ce tu crezi că ai înțeles ... Nu mă crede! Cercetează, investighează și crede-te pe tine însuți.

Despre Publicitate :

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.


Linkuri căzute

- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
În funcție de timpul disponibil pentru aceasta ...

* Ultima actualizare linkuri căzute: 25.02.2018 *

*********************************************************************
* Proiectul Cunoașterea este Universală va fi inaugurat în Octombrie 2018. Acesta va avea prioritate de atenție, energie și timp, pentru traducerile din engleză și spaniolă în română ce vor fi postate acolo. Fac ceea ce pot în armonie cu mine însumi. *
*********************************************************************