luni, 9 decembrie 2013

#Roșia

       Acest video nu are nici o afiliere politică, economică sau de altă natură
 Este un apel la informare și conștientizare cu privire la proiectele de impact asupra mediului.    
    Ne spune povestea unui sat, numit Geamăna, care a fost unul dintre multele victime ale mineritului de suprafață. Acest lucru s-a întâmplat în urmă cu peste 20 de ani în Transilvania. Istoria este un mod de avertizare. Din păcate, avem și posibilitatea de a uita lecțiile trecutului.
Link 1

sau Link 2
  
        "detaliile sunt aproape inutile după ce ai văzut aceste trei minute de poezie care începe trist, continuă răscolitor şi se termină pur şi simplu inspiraţional. De fapt, nu se termină. "

  Vizionare Plăcută ! . . . LinkVideo

Sursa : http://danielroxin.blogspot.com.es/2013/09/un-clip-despre-rosia-montana-care-te.html 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ȚINE MINTE:

Sunt răspunzător pentru ceea ce scriu, dar nu răspund pentru ceea ce tu crezi că ai înțeles ... Nu mă crede! Cercetează, investighează și crede-te pe tine însuți.

Despre Publicitate :

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.


Linkuri căzute

- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
În funcție de timpul disponibil pentru aceasta ...

* Ultima actualizare linkuri căzute: 25.02.2018 *

*********************************************************************
* Proiectul Cunoașterea este Universală va fi inaugurat în Octombrie 2018. Acesta va avea prioritate de atenție, energie și timp, pentru traducerile din engleză și spaniolă în română ce vor fi postate acolo. Fac ceea ce pot în armonie cu mine însumi. *
*********************************************************************