luni, 23 decembrie 2013

Cum a devenit Iisus un Christos (2006)

    Dr. Miceal Ledwith, L.Ph., L.D., D.D., LL.D, este un fost membru distins al Comisiei Teologice Internaţionale timp de 17 ani, este deci, un fost om de la vârful ierarhiei Bisericii Catolice, preot catolic, profesor de teologie și președinte de colegiu teologic pentru mai mult de 25 de ani în Irlanda, deci unul dintre cei mai distinși catolici din lume, care se “convertește” la învățăturile “Școlii de Înțelepciune Străveche a lui Ramtha” , fiind un membru foarte vechi al acestei școli. Miceal Ledwith mulțumește cu recunoștință pentru anii de învățătură, inspirație și bogată înțelepciune de la învățătorul lui, Ramtha cel Iluminat, care continuă să-i influențeze în mod profund înțelegerea miilor de surse istorice legate de alte noțiuni înțelepte fundamentale, privind ceea ce este necesar ca să devii un Christos.
   Așadar, vă prezentăm o altă versiune a interpretării textelor Bibliei, venită din partea unui individ care zeci de ani a trăit îndoctrinat în viziunea catolică, este un foarte bun cunoscător al Bibliei (ni se pare și normal) și care face o pledoarie mai de bun simț referitoare la creștinism, Iisus, Biblie, șamd.Vizionare Plăcută ! . . . LinkTuPCVideo1 . . .   ...LinkTuPCVideo2

Sursa :  http://casatrezirii.blogspot.ro/

http://documentare.digitalarena.ro/

Linkuri căzute

- Am rugămintea, în cazul linkurilor căzute, să scrieți despre aceasta în rubrica de comentarii, la acea postare. Astfel aflu și eu, și îl pot înlocui pe cât de repede pot. Ok ? Mulțumesc.
- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
Sunt multe ...
* Ultima actualizare linkuri căzute: 11.10.2017 *