miercuri, 4 septembrie 2013

Prințesa Rapunzel (2010)

   După ce a primit puteri de vindecare de la o floare magică, Printesa Rapunzel este răpită de la palat în miez de noapte de către Mama Gothel. Mama Gothel ştie că puterile florii magice sunt acum în  părul de Rapunzel, şi pentru a rămâne tânără, ea trebuie să țină pe Rapunzel ascunsă în turnul ei .   Rapunzel este acum o adolescentă şi părul ei a crescut la o lungime de 70 de metri.    Frumoasa Rapunzel a fost prizonieră în turn întreaga ei viaţă, dar este curioasă de lumea exterioară. Intr-o zi, banditul Flynn, fiind urmărit, escalează turnul şi este luat prizonier de Rapunzel. Prințesa face un acord cu hoţul fermecător de a fi ghidul ei  în locul de unde provin luminile plutitoare, ce  Rapunzel a văzut în fiecare an de ziua ei înălțându-se spre cer. 
    Prințesa este pe cale de a avea călătoria cea mai incitantă şi magnifică din viața ei.

 Vizionare Plăcută !

Sursa :  http://www.filme-bune.net/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Linkuri căzute

- Am rugămintea, în cazul linkurilor căzute, să scrieți despre aceasta în rubrica de comentarii, la acea postare. Astfel aflu și eu, și îl pot înlocui pe cât de repede pot. Ok ? Mulțumesc.
- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
Sunt multe ...
* Ultima actualizare linkuri căzute: 11.10.2017 *