duminică, 8 septembrie 2013

BASHAR - Conectarea cu sufletul părinte şi meditaţia Holotopului


 

   Vă prezentăm astăzi sesiunea de seară a unei întâlniri cu Bashar din august 2010, desfasurată în Sedona, Arizona, SUA. În fimul de astăzi este cuprinsă şi meditaţia Holotopului, ghidată de BASHAR.
   "Această meditaţie este concepută să vă ajute să vă conectaţi Sufletul Părinte şi toate versiunile sinelui dvs. în toate formele şi dimensiunile şi să vă conectaţi cu Tot Ceea Ce Este, mărindu-vă capacitatea de a accesa alte dimensiuni ale sinelui dvs. Fiecare expresie a conştiinţei dvs. este un cristal minunat în oceanul etern de conştienţă. Urmând meditaţia, Bashar ne împărtăşeşte o profundă explorare a a naturii Sufletului Părinte ca fiind o parte a unui multivers, iar relaţia dvs. specifică cu acest Suflet reprezintă semnătura dvs. vibraţională."
- traducerea şi adaptarea de aici http://www.demonoid.me.
 
   Îi mulţumim din nou Danielei Grigore pentru perseverenţa cu care traduce aceste filme şi materiale cu Bashar, pentru efortul ei deosebit şi pentru încrederea care ne-o acordă. Mulţumim că exişti Daniela.

     Iată şi câteva materiale noi traduse tot de Daniela:  
Prima Parte :
Partea 2a :AICI PUTEȚI VEDEA UN MIC FILMULEȚ, DOAR DESPRE HOLOTOP (Mai pe Scurt) :

Puteţi să faceţi meditaţia cu Holotopul fără nici o voce în fundal, doar o muzică specială. Meditaţia se numeşte CAMERA DE REGENERARE :


 SURSA : http://fymaaa.blogspot.com.es/2011/08/bashar-conectarea-cu-sufletul-parinte.html

Vizionare Plăcută ! ... LinkVideo1 ... LinkVideo2 ... LinkVideo3 ... LinkVideo4 . . .  Linkarte

Linkuri căzute

- Am rugămintea, în cazul linkurilor căzute, să scrieți despre aceasta în rubrica de comentarii, la acea postare. Astfel aflu și eu, și îl pot înlocui pe cât de repede pot. Ok ? Mulțumesc.
- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
Sunt multe ...
* Ultima actualizare linkuri căzute: 11.10.2017 *