marți, 10 septembrie 2013

Despre Internet Download Manager

   Internet Download Manager ::: un practic manager de descărcare cu o mulțime de opțiuni interesante și o bună integrare în sistemul de operare.
   Internet Download Manager poate relua descărcare din același punct de unde a fost întreruptă, creează mai multe conexiuni la același fișier creând astfel o accelerare a descărcării, funcționează și se integrează foarte bine cu majoritatea browser-ilor web.
   Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Internet Download Manager gratis apasă următorul link: download Internet Download Manager gratis!
    Probabil, programul Internet Download Manager este unul dintre cei mai buni manageri de download, ce poate fi descărcat de pe internet.
    Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că şi programul este gratuit vezi ce licenţă are programul, programul este gratuit doar dacă şi licenţa este gratuită.
   În cazul de față, în acest moment licența programului Internet Download Manager este trial, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis doar o anumită perioadă de timp.

     La terminarea perioadei de probă, în cazul în care vrei să mai folosești programul Internet Download Manager, trebuie să îl cumperi, de fapt trebuie să cumperi o licență.
    Dar din fericire există multe alternative gratuite pentru Internet Download Manager.
Internet Download Manager este compatibil cu sistemele de operare Windows® 2000, XP, Vista și Windows 7.
   Din păcate programul Internet Download Manager nu este compatibil cu Mac și Linux.
 Pentru comoditatea utilizatorului, programul Internet Download Manager oferă o interfață-ghid ce ghidează utilizatorul atunci când folosește programul.
Internet Download Manager este o aplicație desenată special pentru a putea fi folosit de orice tip de utilizator, cu puțină experiență sau utilizatori profesioniști.

  * Download IDM 6.17 Build 6 :  http://www19.zippyshare.com/v/15385707/file.html
 ** Download IDM 6.17 Build 7 : http://www76.zippyshare.com/v/93007499/file.html
 ***  Download IDM 6.17 Build 8 : http://www64.zippyshare.com/v/68559247/file.html
Schimbari  in 6.17 Build 8:
- Resolved problems with downloading videos from several sites.

* Să vă fie de folos ! 

Vizionare Plăcută ! . . . LinkTuPCVideo

Linkuri căzute

- Am rugămintea, în cazul linkurilor căzute, să scrieți despre aceasta în rubrica de comentarii, la acea postare. Astfel aflu și eu, și îl pot înlocui pe cât de repede pot. Ok ? Mulțumesc.
- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
Sunt multe ...
* Ultima actualizare linkuri căzute: 11.10.2017 *