vineri, 30 august 2019

REMEMORÂND SFÂRȘITUL LUMII (5/5)


   Următorul film, rezumând cercetarea originilor miturilor și simbolurilor antice, a fost produs în 1996, înainte ca investigația să descopere lucrarea științifică „Universul electric”.
   Încă de la inventarea timpului și prima trezire a memoriei umane, o poveste unică a fost spusă de toate popoarele lumii, la nesfârșit, 100.000 de versiuni ale aceleiași povești.
   Timp de multe secole ne-am minunat de uniformitatea liniștită a cerurilor, ciclurile cosmice previzibile, mișcările liniștite, ca de ceasornic, ale stelelor și planetelor... dar această primă poveste, mama și tatăl tuturor poveștilor, vorbește despre vremuri total diferite, când planetele nu erau puncte luminoase îndepărtate, o vreme când planetele se înălțau deasupra Pământului, imense, imprevizibile și înfricoșătoare.
      Urmărind o inspirație originală în opera lui Immanuel Velikovsky, Talbott a descoperit o poveste antică masivă, concentrată pe planeta îndepărtată Saturn, o putere cerească amintită drept „soarele primordial”. Acest documentar este prima producție care se ocupă de imagini mitice ale „Polar Configuration”. În anii care au urmat, prezentarea a ajutat la inspirarea altor cercetători dedicați, dintre care mai mulți urmează și astăzi subiectul.

 Acest film poate fi considerat a fi cea de-a cincea parte a mini-serialului de cunoaștere Simboluri ale unui cer extraterestru, format din 5 părți, fiecare fiind un film aparte. Primele patru părți, postate deja, pot fi vizionate la următoarele linkuri :

Prima parte: https://realitateposibila.blogspot.com/2017/10/simboluri-ale-unui-cer-extraterestru.html


A doua parte: https://realitateposibila.blogspot.com/2017/11/simboluri-ale-unui-cer-extraterestru.html

A treia parte: https://realitateposibila.blogspot.com/2017/11/simboluri-ale-unui-cer-extraterestru_9.html

A patra parte: https://dinamikro.blogspot.com/2019/08/fulgerele-zeilor-45.html

A cincea parte: este aceasta, această postare. 

 Vizionare Plăcută !





Linkuri alternative :   AICI 1  și  AICI 2.

Distribuie dacă crezi că poate fi util și pentru semenii tăi !

  Cu Lumină în Pace și Iubire !
  Paul Marian PolMar
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ȚINE MINTE:

Sunt răspunzător pentru ceea ce scriu, dar nu răspund pentru ceea ce tu crezi că ai înțeles ... Nu mă crede! Cercetează, investighează și crede-te pe tine însuți.

Despre Publicitate :

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.


Linkuri căzute

- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
În funcție de timpul disponibil pentru aceasta ...

* Ultima actualizare linkuri căzute: 10.10.2019 *

*********************************************************************
* Proiectele Cunoașterea este Universală & Cunoaște și Conștientizează vor fi inaugurate în perioada 2018-2019. Acestea vor avea prioritate de atenție, energie și timp, pentru traducerile din engleză și spaniolă în română ce vor fi postate acolo. Fac ceea ce pot în armonie cu mine însumi. Mulțumesc pentru înțelegere. *
*********************************************************************