vineri, 23 august 2019

FULGERELE ZEILOR (4/5)


Pe un braț spiral al unei galaxii numit Calea Lactee, nouă planete se mișcă în procesiune pașnică, asemănătoare cu ceasul, în jurul unei stele pitice galbene numite Soarele. Planetele se deplasează pe căi extrem de previzibile și, după toate aparențele, nimic nu s-a schimbat într-un miliard de ani. Locuitorii celei de-a treia planete, Pământul, pot vedea cinci dintre vecinii lor cerești, fără ajutorul telescoapelor. Înconjurate de stelele de fundal, aceste obiecte fac prea puțin pentru a se distinge pe cerul nopții. Și puțini denizmeni ai Pământului au învățat astăzi să identifice cele cinci planete vizibile împotriva cupolei înstelate.

Fulgerele zeilor introduce cititorul într-o epocă anterioară a instabilității planetare și a evenimentelor electrice care cutremură pământul și oferă o sinteză revoluționară a investigației istorice și a noului univers electric descoperit. Reacția cosmică a sistemului solar s-a produs recent încât a afectat profund culturile umane timpurii, provocând mituri, simboluri și practici comemorative de neînțeles. Printr-o sinteză de mărturii străvechi, experimente plasmatice cu energie mare și descoperiri ale vârstei spațiale, autorii aduc viața lumii străvechi. Dacă ipoteza lor este corectă, aceasta va modifica cu siguranță și multe căi ale investigației științifice. Studiul puțin cunoscut al descărcărilor electrice puternice în plasmă este o dezvoltare nouă și interesantă în cosmologia plasmatică, cu implicații profunde pentru astronomia vârstei spațiale. Pentru a avansa cazul lor, autorii prezintă cot la cot comparații ale experimentelor de plasma de laborator si simboluri recurente globale ale cerului antic. Dovezile, relatează acestea, arată o obsesie străveche cu formațiuni de descărcare electrică extrem de violente în ceruri. Acest film vă prezintă temele cheie ale teoriei și include interviuri cu figurile principale din cercetarea Universului Electric.


În Fulgerele Zeilor, Talbott și Thornhill și-au combinat cunoștințele și expertiza pentru a prezenta dovezi solide pentru o viziune revizuită a istoriei Pământului. Lucrările lor dezvăluie faptul că poveștile, artefactele, obiceiurile și petroglifele anticilor care au coborât până la noi prin ceața timpului spun o poveste unică consistentă și puternică. Trecutul planetei noastre a fost plin de evenimente cataclismice la care au fost martorii strămoșilor noștri timpurii. La început, oamenii de știință moderni au susținut că aceste evenimente erau imposibil din punct de vedere fizic. Dar acum devine clar că nu numai înregistrarea geologică oferă dovezi puternice pentru aceste cataclisme, dar studiul emergent al cosmologiei plasmatice demonstrează, de asemenea, modul în care aceste evenimente ar fi putut avea loc într-adevăr.

"Astronomia mainstream susține că sistemul solar a rămas stabil și în esență așa cum îl vedem astăzi de miliarde de ani, circulând cu mișcări regulate, repetate care pot fi extrapolate înapoi pentru a reconstrui în mod fiabil condițiile din trecutul îndepărtat.  Ipotezele pe care se bazează această credință datează de peste trei secole în timpurile lui Kepler, Newton și Laplace, care văd un cosmos format din corpuri neutre electric care se mișcă într-un vid sub unica influență a gravitației. Cu toate acestea, spațiul este cunoscut în prezent de plasma electrică și există dovezi puternice că planetele și alte corpuri au sarcină electrică. Obiectele încărcate cufundate în plasmă formează în mod spontan învelișuri izolatoare în două straturi care conțin câmpurile lor și împiedică interacțiunea electrică reciprocă. Atâta timp cât planetele se mișcă fără „ de ceruri cu mult diferite de cele pe care le vedem astăzi, vii cu ochelari de lumină, violență și zeități aparent cerești în conflict, care nu numai că s-au luptat reciproc, dar au adus moarte și devastări răspândite pe Pământ."  

-  James P. Hogan

 Acest film poate fi considerat a fi cea de-a patra parte a mini-serialului de cunoaștere Simboluri ale unui cer extraterestru, format din 5 părți, fiecare fiind un film aparte. Primele trei părți, postate deja, pot fi vizionate la următoarele linkuri :

Prima parte: https://realitateposibila.blogspot.com/2017/10/simboluri-ale-unui-cer-extraterestru.html


A doua parte: https://realitateposibila.blogspot.com/2017/11/simboluri-ale-unui-cer-extraterestru.html

A treia parte: https://realitateposibila.blogspot.com/2017/11/simboluri-ale-unui-cer-extraterestru_9.html

A patra parte: este aceasta, această postare.   

A cincea parte va fi postată aici, pe acest blog, vinerea viitoare ... 30 august 2019.


 Vizionare Plăcută !




Linkuri alternative :  AICI 1 și  AICI 2 .

Distribuie dacă crezi că poate fi util și pentru semenii tăi !

  Cu Lumină în Pace și Iubire !
  Paul Marian PolMar
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ȚINE MINTE:

Sunt răspunzător pentru ceea ce scriu, dar nu răspund pentru ceea ce tu crezi că ai înțeles ... Nu mă crede! Cercetează, investighează și crede-te pe tine însuți.

Despre Publicitate :

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.


Linkuri căzute

- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
În funcție de timpul disponibil pentru aceasta ...

* Ultima actualizare linkuri căzute: 10.10.2019 *

*********************************************************************
* Proiectele Cunoașterea este Universală & Cunoaște și Conștientizează vor fi inaugurate în perioada 2018-2019. Acestea vor avea prioritate de atenție, energie și timp, pentru traducerile din engleză și spaniolă în română ce vor fi postate acolo. Fac ceea ce pot în armonie cu mine însumi. Mulțumesc pentru înțelegere. *
*********************************************************************